Χρυσά, ζωντανά αγάλματα απεικονίζουν τις πιο διχαστικές στιγμές του Ντόναλντ Τραμπ

Χρυσά, ζωντανά αγάλματα απεικονίζουν τις πιο διχαστικές στιγμές του Ντόναλντ Τραμπ Facebook Twitter
Χρυσά, ζωντανά αγάλματα απεικονίζουν τις πιο διχαστικές στιγμές του Ντόναλντ Τραμπ
0

Χρυσά «αγάλματα» που θυμίζουν τις πιο διχαστικές στιγμές του Ντόναλντ Τραμπ έχουν κάνει την εμφάνισή τους στην Ουάσινγκτον.

Με τον τίτλο «Πρωτοβουλία- αγάλματα του Τραμπ» ο εμπνευστής και σκηνοθέτης Bryan Buckley ελπίζει να υπενθυμίσει στους ψηφοφόρους πόσο άσχημα χειρίστηκε ο Τραμπ τις προκλήσεις του 2020.

Στα αγάλματα ο Τραμπ εμφανίζεται ως «καταστροφέας των πολιτικών δικαιωμάτων και ελευθεριών». Τα τρία συνολικά ζωντανά «αγάλματα» εμφανίστηκαν το Σαββατοκύριακο σε διάφορες περιοχές της Ουάσιγκτον.

Ο σκηνοθέτης αποφάσισε να παρουσιάσει την ιδέα του χρησιμοποιώντας αγάλματα μετά και τις σφοδρές παγκόσμιες αντιδράσεις από τους διαδηλωτές για τα αγάλματα των αποικιοκρατών ανά τον κόσμο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Donald Trump and his Teddy Barr. We learned a lot about product placement from #goyafoods @realdonaldtrump

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bryan Buckley (@obeeeeeeeone) στις

«Παρατήρησα ότι ο Τραμπ ήταν παθιασμένος με τα αγάλματα», δήλωσε ο Buckley στο AdAge. «Ένιωσα ότι το καλύτερο που μπορούσαμε να κάνουμε ήταν να δημιουργήσουμε αυτά τα πολύ ειλικρινή αγάλματα της ζωντανής, τωρινής κληρονομιάς, που δείχνουν στον κόσμο ακριβώς ποιος είναι ο Τραμπ.»

Το ένα έργο έχει τίτλο «Now Go Back to School» (Τώρα πήγαινε πίσω στο σχολείο) και δείχνει στον πρόεδρο Τραμπ να κρατά ένα μπαστούνι του γκολφ και να υποδεικνύει σε ένα παιδί που φορά μάσκα να επιστρέψει στο σχολείο.

Το άλλο άγαλμα το λένε The Bunker και αναφέρεται στο τρόπο με τον οποίο φυγαδεύτηκε ο Τραμπ από τις Μυστικές Υπηρεσίες όταν έξω από τον Λευκό Οίκο έφτασαν διαδηλωτές του Black Lives Matter.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Want to thank all my crew for busting their asses and bringing “The Poser” to Washington DC yesterday. Trump Statue Initiative- goes live. #vote2020 #trumpstatueinitiative

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bryan Buckley (@obeeeeeeeone) στις

Το τρίτο και τελευταίο ζωντανό άγαλμα τιτλοφορείται, Poser, και αναπαριστά τον Τραμπ με την βίβλο έξω από την Επισκοπική Εκκλησία του Αγίου Ιωάννη την ώρα που ασκούνταν ασυνομική βία στους διαδηλωτές.

Για το «Trump Statue Initiative», ο στόχος του Buckley είναι να ενθαρρύνει τους πολίτες να ψηφίσουν τον Joe Biden τον Νοέμβριο.

Με πληροφορίες του artnet.com

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ