Χάρι και Μέγκαν κλείνουν το σπίτι τους στη Βρετανία: Στον Καναδά το παιδί και τα σκυλιά

Χάρι και Μέγκαν κλείνουν το σπίτι τους στη Βρετανία: Στον Καναδά το παιδί και τα σκυλιά Facebook Twitter
1

Η κατοικία του Χάρι και της Μέγκαν στη Βρετανία, το περίφημο Frogmore Cottage στο Ουίνδσορ είναι στη διαδικασία του κλεισίματος, όπως αποδεικνύεται από τις αποφάσεις για την τύχη του προσωπικού.

Ήδη ο οικονόμος του σπιτιού και ένας υπεύθυνος καθαρισμού μεταφέρονται σε άλλες θέσεις, σε ακίνητα της περιουσίας της βασίλισσας Ελισάβετ, σύμφωνα με αναφορές που μεταδίδει ο Guardian. Σε άλλα μέλη του προσωπικού, σεφ, υπηρέτες και υπηρέτριες ανακοινώθηκε πως οι υπηρεσίες τους δεν απαιτούνται πια στην κατοικία στο Ουίνδσορ, σύμφωνα με την Daily Mail.

Άλλωστε η Μέγκαν είναι ήδη στον Καναδά μαζί με τον γιο του ζευγαριού, Άρτσι και τα δύο τους σκυλιά. Η Μέγκαν ταξίδεψε αεροπορικώς στο Vancouver Island όπου η οικογένεια είχε κάνει διακοπές έξι εβδομάδων για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά.

Όλα δείχνουν πως η τριμελής οικογένεια θα μετακομίσει άμεσα στον Καναδά, παρά την επιμονή του παλατιού για βιώσιμη λύση και την ανακοίνωση της βασίλισσας Ελισάβετ για μία απαραίτητη «μεταβατική περίοδο» καθώς σύμφωνα με την ίδια «αυτά είναι περίπλοκα ζητήματα» που απαιτούν χρόνο. 

Μετά την συνάντηση που είχε η βασίλισσα με τους πρίγκιπες Κάρολο, Ουίλιαμ και Χάρι, ανώτατοι αξιωματούχοι εξακολουθούν να εργάζονται για τη διαμόρφωση κάποιας «λειτουργικής συμφωνίας» ενώ το ζευγάρι που αποσύρεται από τα καθήκοντα του.

«Κανένας υπάλληλος δεν απολύθηκε. Σε ήσυχες περιόδους το προσωπικά συχνά μεταφέρεται σε άλλα ακίνητα», υποστηρίζει άλλη πηγή, αλλά όλα δείχνουν ότι, μετά και την πρώτη επαγγελματική συμφωνία της Μέγκαν με την Disney, τα πράγματα έχουν δρομολογηθεί και το σπίτι που πριν λίγο καιρό ανακαινίστηκε έναντι 2,4 εκατομμυρίων λιρών από τα δημόσια ταμεία, αδειάζει με συνοπτικές διαδικασίες. Η παρουσία του πρίγκιπα Χάρι στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ για την κλήρωση των ομάδων του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ράγκμπι 2021 ίσως ήταν η τελευταία του επίσημη εμφάνιση. 

Με πληροφορίες από Guardian και Daily Mail

Διεθνή
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τροχαίο στη Ρουμανία: «Όλα τα θυμάμαι, δεν έχασα τις αισθήσεις μου» - Δύο από τους τραυματίες επιστρέφουν αύριο

Διεθνή / Τροχαίο στη Ρουμανία: «Όλα τα θυμάμαι, δεν έχασα τις αισθήσεις μου» - Δύο από τους τραυματίες επιστρέφουν αύριο

«Άκουσα τις φωνές τους καθώς περνούσα με το καροτσάκι, τουλάχιστον ξέρω ότι είναι ζωντανοί» περιγράφει - Στο χειρουργείο ένας εκ των τραυματιών
THE LIFO TEAM
«Η διαμάχη για τη Γροιλανδία είναι καμπανάκι αφύπνισης για όλη την Ευρώπη», προειδοποιεί ο Μακρόν

Διεθνή / «Η διαμάχη για τη Γροιλανδία είναι καμπανάκι αφύπνισης για όλη την Ευρώπη», προειδοποιεί ο Μακρόν

Η διαμάχη για τη Γροιλανδία ωθεί τις ευρωπαϊκές χώρες να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να δείξουν ότι μπορούν να υπερασπιστούν μόνες τους τα συμφέροντά τους, στον απόηχο των απειλών του Αμερικανού προέδρου
THE LIFO TEAM
Νίκολα Πελτζ: Η σύζυγος του Μπρούκλιν Μπέκαμ παίρνει «χαρτζιλίκι» 1 εκατ. δολάρια τον μήνα από τον πατέρα της

Διεθνή / Νίκολα Πελτζ: Η σύζυγος του Μπρούκλιν Μπέκαμ παίρνει «χαρτζιλίκι» 1 εκατ. δολάρια τον μήνα από τον πατέρα της

Το ποσό αυτό ξεχωρίζει σε σχέση με την οικονομική υποστήριξη που φέρεται να λαμβάνει ο Μπρούκλιν από τους γονείς του, οι οποίοι, σύμφωνα με πληροφορίες, θέλουν να τον ενθαρρύνουν να γίνει οικονομικά ανεξάρτητος
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια