Χαλέπι: 12 άμαχοι σκοτώθηκαν και 200 τραυματίστηκαν από ρουκέτες ανταρτών

Χαλέπι: 12 άμαχοι σκοτώθηκαν και 200 τραυματίστηκαν από ρουκέτες ανταρτών Facebook Twitter
0

Περίπου 12 άμαχοι σκοτώθηκαν και άλλοι 200 τραυματίστηκαν σήμερα στις δυτικές συνοικίες του Χαλεπιού, οι οποίες ελέγχονται από τις δυνάμεις του καθεστώτος.

Σύμφωνα με το συριακό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων SANA, οι άμαχοι χτυπήθηκαν από ρουκέτες που εκτόξευσαν αντάρτες.

Το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων από την πλευρά του έκανε λόγο για έναν απολογισμό 11 νεκρών αμάχων, συμπεριλαμβανομένων 4 παιδιών, από πυρά των ανταρτών, οι οποίοι έχουν εξαπολύσει εδώ και περίπου μία εβδομάδα μια ευρείας κλίμακα έφοδο σε μια προσπάθεια να σπάσουν την πολιορκία που έχουν επιβάλει οι δυνάμεις του καθεστώτος στις συνοικίες των ανταρτών, στο ανατολικό τμήμα της πόλης.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΠΑ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ

Διεθνή / 250 χρόνια ΗΠΑ: Ο Τραμπ το κεντρικό πρόσωπο των εορτασμών της επετείου, μετά την αποχώρηση καλλιτεχνών

Ο Αμερικανός πρόεδρος σχολίασε τις αποχωρήσεις λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «προσελκύει περισσότερο κόσμο από τον Έλβις Πρίσλεϊ» και μάλιστα «χωρίς κιθάρα»
THE LIFO TEAM
ΙΣΡΑΗΛ ΛΙΒΑΝΟΣ ΚΑΣΤΡΟ BEAUFORT

Διεθνή / Λίβανος: Ο ισραηλινός στρατός κατέλαβε το στρατηγικής σημασίας Κάστρο Beaufort

Λόγω της δεσπόζουσας θέσης του, το μεσαιωνικό φρούριο χρησιμοποιήθηκε ως στρατιωτικό οχυρό και υπήρξε στόχος πολλών μαχών και βομβαρδισμών, ιδιαίτερα κατά τον πόλεμο του Λιβάνου με το Ισραήλ το 1982
THE LIFO TEAM