Γιατί λένε τον Τραμπ «γκαντέμη»; Ο Πρόεδρος και η Πρώτη Κυρία έβλεπαν τον αγώνα, αλλά ο Τραμπ έχασε την ανατροπή

Γιατί λένε τον Τραμπ «γκαντέμη»; Ο Πρόεδρος και η Πρώτη Κυρία έβλεπαν τον αγώνα, αλλά ο Τραμπ έχασε την ανατροπή Facebook Twitter
0

Ο Ντόναλντ Τραμπ και η σύζυγός του διοργάνωσαν το Σάββατο ένα πάρτι για το Super Bowl στο γκολφ κλαμπ του στο Palm Beach και αρχικά τα πράγματα δεν έδειχναν και πάρα πολύ καλά για την αγαπημένη ομάδα του Αμερικανού Προέδρου, τους Πάτριοτς. Ο Τραμπ, παλιός οπαδός της συγκεκριμένης ομάδας, από την πρώτη στιγμή του αγώνα δεν δίστασε να εκφράσει την επιθυμία του να κερδίσουν οι Πάτριοτς. Ωστόσο, ενώ εξελισσόταν ο αγώνας, άρχισε να αμφιταλαντεύεται και κάποια στιγμή σταμάτησε μέχρι και να βλέπει, επειδή η ομάδα του έχανε.

Γιατί λένε τον Τραμπ «γκαντέμη»; Ο Πρόεδρος και η Πρώτη Κυρία έβλεπαν τον αγώνα, αλλά ο Τραμπ έχασε την ανατροπή Facebook Twitter
Γιατί λένε τον Τραμπ «γκαντέμη»; Ο Πρόεδρος και η Πρώτη Κυρία έβλεπαν τον αγώνα, αλλά ο Τραμπ έχασε την ανατροπή Facebook Twitter

Με άλλα λόγια, ο Τραμπ ήθελε να κερδίσουν οι Πάτριοτς, σταμάτησε να βλέπει όταν έμειναν πίσω στο σκορ και ξαναχάρηκε όταν τελικά ανέκαμψαν και κέρδισαν. 


Σύμφωνα με αναφορές, όταν οι Φάλκονς πέρασαν μπροστά στο σκορ με 21 πόντους κι όλα έδειχναν πως θα είναι τελικά οι νικητές του Super Bowl, ο Ντόναλντ Τραμπ έφυγε από το πάρτι του. Στο μεταξύ, οι οπαδοί των Πάτριοτς βλέποντας τις κακές επιδόσεις της ομάδας άρχισαν να κατηγορούν τον Τραμπ πως έφερε γρουσουζιά, φτιάχνοντας μάλιστα και σχετικό hashtag στο Twiter, το #trumpjinx. 

Και μετά, μόλις ο Τραμπ έφυγε από το πάρτι και σταμάτησε να παρακολουθεί, οι Πάτριοτς έκαναν την ανατροπή, παίρνοντας ξανά το παιχνίδι στα χέρια τους και κερδίζοντας τελικά το το Super Bowl.

Το καλύτερο από όλα όμως ήταν, όπως σχολίασαν οι χρήστες, πως όταν νίκησαν οι Πάτριοτς, ο Τραμπ έσπευσε να δημοσιεύσει σχετικό μήνυμα πανηγυρισμού στο Twitter, για να συγχαρεί την ομάδα, σαν να είχε δει ολόκληρο τον αγώνα. 

*Με πληροφορίες από Mashable και Washington Post

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι ΗΠΑ διέδιδαν θεωρίες συνωμοσίας για UFO και εξωγήινους για να κρύψουν μυστικά όπλα

Διεθνή / Οι ΗΠΑ διέδιδαν θεωρίες συνωμοσίας για UFO και εξωγήινους για να κρύψουν μυστικά όπλα

Ντοκουμέντα και μαρτυρίες αποκαλύπτουν ότι το Πεντάγωνο διέδιδε σκόπιμα ψευδείς πληροφορίες για UFO από τη δεκαετία του ’50, για να κρύψει μυστικά εξοπλιστικά προγράμματα
LIFO NEWSROOM
Ο Ερντογάν μιλά για ειρήνη, αλλά το χέρι του δείχνει πόλεμο

Ανάλυση / Ο Ερντογάν μιλά για ειρήνη, αλλά το χέρι του δείχνει πόλεμο

Η διπλή ρητορική του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν αποκαλύπτει μια Τουρκία σε κρίση: λόγια για ειρήνη, αλλά πράξεις καταστολής, αυταρχισμού και στρατιωτικοποίησης. Ανάλυση της πολιτικής πραγματικότητας πίσω από τις υποσχέσεις
ΠΕΤΡΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ
Κολομβία: Επίθεση με έξι πυροβολισμούς δέχτηκε ο 39χρονος υποψήφιος πρόεδρος Μιγκέλ Ουρίμπε

Διεθνή / Κολομβία: Επίθεση με έξι πυροβολισμούς δέχτηκε ο 39χρονος υποψήφιος πρόεδρος Μιγκέλ Ουρίμπε

Ο 39χρονος γερουσιαστής, ο οποίος είναι υποψήφιος για την προεδρία της Κολομβίας το 2026, είναι μέλος του αντιπολιτευόμενου συντηρητικού κόμματος «Δημοκρατικό Κέντρο»
LIFO NEWSROOM
«Τι άλλο επιδιώκεις όταν στερείς σε έναν λαό το φαγητό και το νερό;»

Διεθνή / «Όταν στερείς από έναν λαό τα βασικά, τι άλλο επιδιώκεις – αν όχι τον ίδιο τον θάνατο;»

Η πρόεδρος της Διεθνούς Ένωσης Μελετητών Γενοκτονιών, Melanie O’Brien, μιλά αποκλειστικά στη LiFO και απαντά στο ερώτημα αν οι ενέργειες του Ισραήλ στη Γάζα πληρούν τις νομικές προϋποθέσεις για να χαρακτηριστούν γενοκτονία.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Οι ΗΠΑ παραγκωνίζουν την Ευρώπη και στρέφονται στις χώρες του Κόλπου για τις πυρηνικές συνομιλίες με το Ιράν

Διεθνή / Οι ΗΠΑ παραγκωνίζουν την Ευρώπη και στρέφονται στις χώρες του Κόλπου για τις πυρηνικές συνομιλίες με το Ιράν

Οι χώρες του Κόλπου έχουν αναδειχθεί σε βασικούς μεσολαβητές στις πυρηνικές διαπραγματεύσεις ΗΠΑ-Ιράν, εκτοπίζοντας την Ευρώπη. Η Σαουδική Αραβία και τα ΗΑΕ τάσσονται υπέρ της διπλωματίας.
LIFO NEWSROOM
Ο Έλον Μασκ εγκατέστησε Starlink στον Λευκό Οίκο και η κυβέρνηση Τραμπ «βλέπει» κίνδυνο εθνικής ασφάλειας

Διεθνή / Ο Έλον Μασκ εγκατέστησε Starlink στον Λευκό Οίκο και η κυβέρνηση Τραμπ «βλέπει» κίνδυνο εθνικής ασφάλειας

Ανώτεροι αξιωματούχοι του Λευκού Οίκου προειδοποίησαν για κινδύνους ασφαλείας μετά την αθόρυβη εγκατάσταση του δορυφορικού ίντερνετ Starlink από την ομάδα του Έλον Μασκ - Πιθανές παραβιάσεις και απώλεια ελέγχου δεδομένων στο επίκεντρο ερευνών
LIFO NEWSROOM