Ο πρώην υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας και επικεφαλής του Κόμματος των Φιλελευθέρων (FDP), Κρίστιαν Λίντνερ, ενεπλάκη σε τροχαίο περιστατικό με θύμα ένα μικρό σκυλί, το οποίο έχασε τη ζωή του, όπως αποκάλυψε η εφημερίδα BILD.
Το συμβάν σημειώθηκε την Παρασκευή σε χώρο στάθμευσης εστιατορίου στο Βερολίνο, τη στιγμή που ο κ. Λίντνερ αποχωρούσε με το αυτοκίνητό του, ένα Mini. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες που επικαλείται η εφημερίδα, ο πολιτικός δεν είχε υπαιτιότητα για το περιστατικό, καθώς το ζώο κυκλοφορούσε ελεύθερο και εκείνος πρόσεχε τους πεζούς που κινούνταν στον χώρο.
Ο ίδιος, μιλώντας στη BILD, ανέφερε πως δεν γνώριζε ότι το σκυλί κατέληξε, καθώς ο ιδιοκτήτης του δεν του έδωσε καμία πληροφορία. Παρ’ όλα αυτά, εξέφρασε τη «βαθιά θλίψη» του για το γεγονός.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το σκυλί ανήκε σε γνωστό παραγωγό του γερμανικού κινηματογράφου.
Με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ