Γαλλία: Ψαράδες χάραξαν ομοφοβικά σχόλια σε νεκρά δελφίνια (ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

Γαλλία: Ψαράδες χάραξαν ομοφοβικά σχόλια σε νεκρά δελφίνια Facebook Twitter
Φωτ: Twitter
0

Ομοφοβικά σχόλια στα κουφάρια δελφινιών εντόπισαν ακτιβιστές της γαλλικής Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης Sea Shepherd.

Οι ακτιβιστές ανάρτησαν στο twitter σχετικές φωτογραφίες, στις οποίες φαίνεται να υπάρχουν χαραγμένα τα γράμματα «PD» πάνω στα δελφίνια. Πρόκειται, όπως λένε, για την συντομογραφία της λέξης pede που στα γαλλικά σημαίνει ομοφυλόφιλος.

Οι ακτιβιστές υποστηρίζουν ότι δράστες είναι Γάλλοι ψαράδες και πως τα ομοφοβικά μηνύματα έχουν αποδέκτες όσους εργάζονται στην ΜΚΟ και κατ΄επέκταση μάχονται κατά της σφαγής δελφινιών.

«Τι ντροπή για το επάγγελμα των ψαράδων. Πρόκειται για σφαγή. Δεν θα σταματήσουμε μέχρι να υπάρξουν συγκεκριμένα μέτρα για τη σωτηρία των δελφινιών» δήλωσε εκπρόσωπος της ΜΚΟ στον Telegraph.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΠΣΤΑΙΝ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ ΙΣΡΑΗΛ

Διεθνή / Ήταν ο Έπσταϊν Ισραηλινός κατάσκοπος; Τι αποκαλύπτει πληροφοριοδότης του FBI

Τα νέα αρχεία περιλαμβάνουν και αναφορές σε προσωπικότητες υψηλού προφίλ, επανατροφοδοτώντας την έρευνα για τον τρόπο που κινήθηκε ο Έπσταϊν μέσα στα δίκτυα της παγκόσμιας ελίτ
THE LIFO TEAM
ICE ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΙΛΑΝΟ

Διεθνή / «F*** ICE»: Βρετανός σκιέρ των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων έγραψε μήνυμα διαμαρτυρίας στο χιόνι

Πριν από τους Αγώνες του 2022 είχε επικρίνει την επιλογή της Κίνας ως διοργανώτριας, επικαλούμενος ζητήματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων και τη μεταχείριση της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας
THE LIFO TEAM
Ο Έλτον Τζον κάνει λόγο για «επαίσχυντη εισβολή» της Daily Mail στην προσωπική του ζωή

Διεθνή / Ο Έλτον Τζον κάνει λόγο για «επαίσχυντη εισβολή» της Daily Mail στην προσωπική του ζωή

Ο 78χρονος καλλιτέχνης αναφέρθηκε σε δημοσιεύματα της περιόδου 2000–2015, υποστηρίζοντας ότι στο σπίτι του υπήρχαν τρεις σταθερές τηλεφωνικές γραμμές και ότι «όλες είχαν παγιδευτεί»
THE LIFO TEAM