Γαλλία: Ψαράδες χάραξαν ομοφοβικά σχόλια σε νεκρά δελφίνια (ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

Γαλλία: Ψαράδες χάραξαν ομοφοβικά σχόλια σε νεκρά δελφίνια Facebook Twitter
Φωτ: Twitter
0

Ομοφοβικά σχόλια στα κουφάρια δελφινιών εντόπισαν ακτιβιστές της γαλλικής Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης Sea Shepherd.

Οι ακτιβιστές ανάρτησαν στο twitter σχετικές φωτογραφίες, στις οποίες φαίνεται να υπάρχουν χαραγμένα τα γράμματα «PD» πάνω στα δελφίνια. Πρόκειται, όπως λένε, για την συντομογραφία της λέξης pede που στα γαλλικά σημαίνει ομοφυλόφιλος.

Οι ακτιβιστές υποστηρίζουν ότι δράστες είναι Γάλλοι ψαράδες και πως τα ομοφοβικά μηνύματα έχουν αποδέκτες όσους εργάζονται στην ΜΚΟ και κατ΄επέκταση μάχονται κατά της σφαγής δελφινιών.

«Τι ντροπή για το επάγγελμα των ψαράδων. Πρόκειται για σφαγή. Δεν θα σταματήσουμε μέχρι να υπάρξουν συγκεκριμένα μέτρα για τη σωτηρία των δελφινιών» δήλωσε εκπρόσωπος της ΜΚΟ στον Telegraph.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Dave Coulier: Διαγνώστηκε με νέο τύπο καρκίνου 7 μήνες αφού κέρδισε τη μάχη με το λέμφωμα non-Hodgkin

Διεθνή / Dave Coulier: Διαγνώστηκε με νέο τύπο καρκίνου 7 μήνες αφού κέρδισε τη μάχη με το λέμφωμα non-Hodgkin

«Νιώθεις αυτή την ανακούφιση του “ουάου, έφυγε”, και μετά να κάνεις μια εξέταση που δείχνει ότι τώρα έχεις έναν άλλο τύπο καρκίνου», μοιράστηκε ο ηθοποιός του «Full House»
LIFO NEWSROOM
Σχεδόν 1 στις 4 γυναίκες πιστεύει ότι οι άνδρες τυγχάνουν καλύτερης μεταχείρισης από τους επαγγελματίες υγείας

Διεθνή / Ευρώπη: 1 στις 4 γυναίκες πιστεύει ότι οι άνδρες τυγχάνουν καλύτερης μεταχείρισης από τους επαγγελματίες υγείας

Οι γυναίκες είναι πιο πιθανό να ζητήσουν ιατρική βοήθεια από τους άνδρες, ωστόσο πολλές πιστεύουν ότι λαμβάνουν χειρότερη φροντίδα, σύμφωνα με νέα έκθεση
LIFO NEWSROOM