Γαλλία: Επτά νεκροί από φωτιά σε πολυκατοικία στη Νίκαια  

Γαλλία: Επτά νεκροί από φωτιά σε πολυκατοικία στη Νίκαια   Facebook Twitter
Φωτογραφία: X (Twitter)
0

Τουλάχιστον επτά άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους τη νύχτα της Τετάρτης προς Πέμπτη στη Νίκαια της Γαλλίας όταν ξέσπασε πυρκαγιά σε κτίριο κατοικιών, ανακοίνωσε η πυροσβεστική της πόλης.

Τα αίτια της πυρκαγιάς, που ξέσπασε στον έβδομο όροφο κτιρίου κατοικιών στη συνοικία Μουλς, δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά. Παρά τη μεγάλη κινητοποίηση της πυροσβεστικής, "δυστυχώς επτά άνθρωποι πέθαναν", διευκρίνισαν οι αρχές.

Εξάλλου ένας άνθρωπος διακομίστηκε σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο όπως και δύο άλλοι, η κατάσταση της υγείας των οποίων δεν εμπνέει ανησυχία.

Μόλις έφτασαν στο σημείο, τα σωστικά συνεργεία ήρθαν αντιμέτωπα με "μια μεγάλη πυρκαγιά σε διαμέρισμα" στον έβδομο όροφο του κτιρίου και διέσωσαν συνολικά 36 ενοίκους.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

 
 
 
Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέθανε ο Αντριάνο Γκολντσμιντ, ο άνθρωπος που έκανε το τζιν μόδα

Διεθνή / Πέθανε ο Αντριάνο Γκολντσμιντ, ο άνθρωπος που έκανε το τζιν μόδα

Η μόδα έχασε μια από τις μορφές που έδωσαν στο τζιν νέο κύρος, νέα τιμή και νέα θέση στην αγορά. Ο Αντριάνο Γκολντσμιντ δεν συνδέθηκε μόνο με μεγάλα brands, αλλά και με την ίδια τη μετάβαση του denim στη σύγχρονη εποχή.
THE LIFO TEAM
ΙΡΑΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΡΑΜΠ ΗΠΑ ΠΟΛΕΜΟΣ

Διεθνή / Το Ιράν προειδοποιεί για «καταστροφικά» αντίποινα μετά τις άνευ προηγουμένου απειλές του Τραμπ

Η ένταση μεταξύ Ιράν και ΗΠΑ κλιμακώνεται επικίνδυνα, μετά τις απειλές του Αμερικανού προέδρου και τις προειδοποιήσεις της Τεχεράνης για «καταστροφικά» αντίποινα
THE LIFO TEAM