Φορτηγό «κρεμασμένο» στο χείλος του γκρεμού για τρεις μέρες - Σε ύψος 100 μέτρων

Truck spends three days dangling over China cliff Facebook Twitter
0

Για τρεις ημέρες έμεινε κρεμασμένο στο χείλος του γκρεμού, σε ύψος άνω των 100 μέτρων, ένα φορτηγό που προσέκρουσε στα προστατευτικά κιγκλιδώματα ορεινού δικτύου της βορειοδυτικής Κίνας.

«Το φορτηγό έμεινε κολλημένο εκεί, αδύνατον να μετακινηθεί μπρος ή πίσω» ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας. 

Τα συνεργεία οδικής βοήθειας χρειάστηκαν τρεις ημέρες για να απομακρύνουν τμηματικά το βαρύ όχημα, εξαιτίας του οποίου είχε διακοπεί προφανώς η κυκλοφορία. 


Σύμφωνα με τις αρχές, ο οδηγός, ο οποίος βγήκε αμέσως σώος από το όχημα, πιστεύεται πως χρησιμοποίησε αυθαιρέτως τη συγκεκριμένη επικίνδυνη διαδρομή στο στενό ορεινό δρόμο (που είναι απαγορευμένη για οχήματα μήκους άνω των 6,8 μέτρων), προκειμένου να κάνει οικονομία καυσίμων. 
 

Με πληροφορίες από SCMP

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΣΕΛΣΙ ΚΗΠΟΣ ΗΔΟΝΗ

Διεθνή / «Κήπος της ηδονής» στο Τσέλσι: Η πρόταση της Βασιλικής Κηπουρικής Εταιρείας που αιφνιδίασε

Εμπνευσμένος από τη θεά Αφροδίτη και χρηματοδοτούμενος από εταιρεία ερωτικών παιχνιδιών, ο κήπος του φετινού Chelsea Flower Show ενδέχεται να προκαλέσει «σοκ» στους επισκέπτες, γράφει ο Guardian
THE LIFO TEAM
ΤΡΑΜΠ REUTERS ΕΡΤ ΠΟΛΕΜΟΣ

Διεθνή / Αναλυτής του Reuters στα ελληνικά: «Ο Ντόναλντ Τραμπ είναι τρελός πρόεδρος και κάνει τρελά πράγματα»

«Ίσως απλώς φύγει από το χάλι που έχει δημιουργήσει ο ίδιος, δεν ξέρεις τι να πιστέψεις, λέει τρία διαφορετικά πράγματα μέσα σε μια ώρα που όλα είναι αντιφατικά μεταξύ τους», είπε ο Hugo Dixon στην ΕΡΤ
THE LIFO TEAM