FIFA 23: «Γκάφα» από την EA - H νέα έκδοση του παιχνιδιού πουλιόταν κατά λάθος με 99% έκπτωση

FIFA 23: «Γκάφα» από την EA - H νέα έκδοση του παιχνιδιού πουλιόταν κατά λάθος με 99% έκπτωση Facebook Twitter
Φωτ.: Unsplash.
0

Η Electronic Arts (EA) παραδέχτηκε ότι έβαλε ένα «αρκετά θεαματικό αυτογκόλ» αφού κατά λάθος τιμολόγησε το FIFA 23 Ultimate Edition στο κατάστημα Epic Games της Ινδίας με 0,06 δολάρια. 

Οι αγοραστές έσπευσαν να παραγγείλουν το παιχνίδι τον περασμένο μήνα αφού ένα σφάλμα δεκαδικού ψηφίου οδήγησε σε έκπτωση της τιμής κατά 99,98%. Στην Ινδία η νέα έκδοση του ποδοσφαιρικού παιχνιδιού κοστίζει κανονικά 60 δολάρια. 

Η είδηση ότι το παιχνίδι πωλείται σε αυτή την τιμή έκανε γρήγορα τον γύρο του διαδικτύου με πολλούς να σπεύδουν να το αγοράσουν. Το σφάλμα βέβαια επιλύθηκε γρήγορα με τους αγοραστές να ανησυχούν ότι ίσως οι παραγγελίες τους με αυτή την τιμή θα ακυρωθούν.

Ωστόσο, η EA Sports και η Epic Games έστειλαν email στους αγοραστές αυτή την εβδομάδα για να τους ενημερώσουν ότι οι εν λόγω πωλήσεις θα τηρηθούν στο ακέραιο καθώς το λάθος «ήταν δικό τους».

Υπενθυμίζεται ότι τα Fifa Ultimate Editions είναι συνήθως πιο ακριβά από τις τυπικές εκδόσεις του παιχνιδιού, επειδή προσφέρουν προσθετές δυνατότητες στον χρήστη.

Με πληροφορίες από BBC

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ινδονησία: Στους 950 οι νεκροί από τις πλημμύρες - Περισσότεροι από 270 αγνοούμενοι

Διεθνή / Ινδονησία: Στους 950 οι νεκροί από τις πλημμύρες - Περισσότεροι από 270 αγνοούμενοι

Ο συνολικός απολογισμός για όσους έχασαν τη ζωή τους σε Ινδονησία, Σρι Λάνκα, Μαλαισία, Ταϊλάνδη και Βιετνάμ μετά τις τροπικές καταιγίδες, είναι περισσότεροι από 1.800 άνθρωποι
LIFO NEWSROOM
Η Μελόνι στέλνει έκτακτο υλικό για την προστασία των ενεργειακών υποδομών της Ουκρανίας - Επικοινωνία με Ζελένσκι

Διεθνή / Η Μελόνι στέλνει έκτακτο υλικό για την προστασία των ενεργειακών υποδομών της Ουκρανίας - Επικοινωνία με Ζελένσκι

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της ιταλικής κυβέρνησης, «οι γεννήτριες ιταλικών εταιριών πρόκειται να αποσταλούν στην Ουκρανία τις επόμενες ημέρες»
LIFO NEWSROOM
Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ: Οι ΗΠΑ δεν θα είναι πλέον «ο ηλίθιος με το μπλοκ επιταγών»

Διεθνή / Τραμπ Τζούνιορ εναντίον Ουκρανίας: Οι ΗΠΑ δεν θα είναι πλέον «ο ηλίθιος με το μπλοκ επιταγών»

Ο μεγαλύτερος γιος του Ντόναλντ Τραμπ εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση Ζελένσκι αλλά και στη στάση της Ευρώπης απέναντι στον πόλεμο, ενώ ανέφερε πως ο πατέρας δεν αποκλείεται να πάψει να στηρίζει την Ουκρανία
LIFO NEWSROOM
ΣΚ - Πώς οι Μαλδίβες έγιναν – απροσδόκητα – ένας προσιτός προορισμός

Διεθνή / Πώς οι Μαλδίβες έγιναν απροσδόκητα ένας προσιτός προορισμός

Κάποτε ήταν προορισμός αποκλειστικά για υπερ - πλούσιους. Σήμερα οι Μαλδίβες προσφέρουν ένα πιο τοπικό και βιώσιμο μοντέλο τουρισμού, που αλλάζει το ποιοι μπορούν να ζήσουν την εμπειρία του «παραδείσου»
LIFO NEWSROOM
ΤΡΑΜΠ ΕΥΡΩΠΗ ΕΚΛΟΓΕΣ POLITICO

Διεθνή / «Ευρώπη πρόσεχε, έρχεται για τις εκλογές σου»: Ανάλυση Politico για το νέο δόγμα Τραμπ - Το ερώτημα που θέτει

«Η ''αποστολή'' του να αναμειχθεί στην ευρωπαϊκή πολιτική θα πρέπει να τρομοκρατήσει Στάρμερ, Μακρόν και Μερτς» σχολιάζει το Politico ενώ αναρωτιέται αν «θα αντιδράσει κάποιος από αυτούς»
LIFO NEWSROOM