Eurovision 2023: Με θερμές εκδηλώσεις έγινε δεκτός ο Βίκτωρ Βερνίκος

Eurovision 2023: Κέρδισε τις εντυπώσεις η Ελλάδα και ο Βίκτωρ Βερνίκος Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
0

Με μια δυναμική και γεμάτη ενέργεια εμφάνιση ο 16χρονος Βίκτωρ Βερνίκος παρουσίασε το τραγούδι του στην σκηνή της Eurovision 2023 κατά τον β' ημιτελικό.  

To ελληνικό τραγούδι «What They Say» που έγραψε ο ίδιος ο Βίκτωρ Βερνίκος, όταν ήταν 14 ετών, προκάλεσε θετικές εκδηλώσεις το κοινό τόσο στην αρένα του Λίβερπουλ όπου διεξάγεται ο φετινός διαγωνισμός Eurovision 2023, όσο και όσους παρακολουθούσαν από την τηελεόραση. 

Νωρίτερα  καλές εντυπώσεις είχε αφήσει και το τραγούδι της Κύπρου με τον Άντριου Λάμπρου

Από τον β’ ημιτελικό προκρίνονται μόνο 10 χώρες ενώ έχουν ήδη προκριθεί άλλες 10 από τον α' ημιτελικό της Τρίτης.

Οι χώρες που πέρασαν στον τελικό της Eurovision 2023 ήδη από τον πρώτο ημιτελικό είναι οι εξής:

  1. Κροατία
  2. Μολδαβία
  3. Ελβετία
  4. Φινλανδία
  5. Τσεχία
  6. Ισραήλ
  7. Πορτογαλία
  8. Σουηδία
  9. Σερβία
  10. Νορβηγία.
TV & Media
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το YouTube λέει στους διαφημιστές: «Εμείς είμαστε η νέα τηλεόραση»

TV & Media / «Εμείς είμαστε η νέα τηλεόραση» λέει το YouTube

Στο φετινό Brandcast, το YouTube παρουσίασε νέες σειρές με τον Τρέβορ Νόα, την Άλεξ Κούπερ, τον Καρίμ Ράχμα, τον Ντουέιν Γουέιντ και μερικούς από τους πιο αναγνωρίσιμους δημιουργούς του διαδικτύου. Το μήνυμα ήταν σαφές: αυτό που κάποτε λέγαμε "βλέπω YouTube" αρχίζει να μοιάζει όλο και περισσότερο με κανονικό τηλεοπτικό πρόγραμμα, μόνο που δεν περνά πια από τα παραδοσιακά κανάλια.
THE LIFO TEAM
Ο Στίβεν Κόλμπερτ φίλησε τον Πέδρο Πασκάλ και την Τζούλια Λούις-Ντρέιφους στο The Late Show

TV & Media / Ο Στίβεν Κόλμπερτ φίλησε τον Πέδρο Πασκάλ και την Τζούλια Λούις-Ντρέιφους στο The Late Show

Λίγες μέρες πριν από το οριστικό φινάλε του The Late Show, ο Στίβεν Κόλμπερτ συνεχίζει το πιο απρόβλεπτο τηλεοπτικό του αντίο, μετά το φιλί του με τον Τζίμι Φάλον και την επανένωση των μεγάλων παρουσιαστών του late night.
THE LIFO TEAM