«Το έργο του Ισραήλ δεν έχει ολοκληρωθεί» λέει ο Νετανιάχου μετά τη δολοφονία του Γιαχία Σινουάρ

«Το έργο του Ισραήλ δεν έχει ολοκληρωθεί» λέει ο Νετανιάχου μετά τη δολοφονία του Γιαχία Σινουάρ Facebook Twitter
Διάγγελμα Μπενιαμίν Νετανιάχου μετά τη δολοφονία του Γιαχία Σινουάρ / Φωτογραφία: ΕΡΑ (αρχείου)
0

«Σημαντικό ορόσημο στην παρακμή της κακής εξουσίας της Χαμάς» χαρακτήρισε στο διάγγελμά του ο Μπενιαμίν Νετανιάχου τη δολοφονία του Γιαχία Σινουάρ στη Γάζα. 

Ο Μπενιαμίν Νετανιάχου, δήλωσε ότι «το κακό υπέστη ένα βαρύ πλήγμα», αλλά προειδοποίησε ότι «το έργο του Ισραήλ δεν έχει ολοκληρωθεί». Σε δήλωσή του μετά τον επιβεβαιωμένο θάνατο του Γιαχία Σινουάρ, ο Ισραηλινός πρωθυπουργός είπε ότι το Ισραήλ έκανε «αυτό που υποσχεθήκαμε να κάνουμε» σκοτώνοντας τον ηγέτη της Χαμάς. «Σήμερα το κακό υπέστη ένα βαρύ πλήγμα, αλλά το έργο που έχουμε μπροστά μας δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί», είπε. 

Απευθυνόμενος στις οικογένειες των ομήρων, ο Νετανιάχου είπε ότι πρόκειται για μια «σημαντική στιγμή στον πόλεμο». «Θα συνεχίσουμε με όλες μας τις δυνάμεις μέχρι την επιστροφή στην πατρίδα όλων των αγαπημένων σας, που είναι και δικοί μας αγαπημένοι» συνέχισε, υπογραμμίζοντας ότι αποτελεί «ύψιστη δέσμευσή του». Είχε επίσης ένα μήνυμα για τους κατοίκους της Γάζας, λέγοντας:  

«Ο Σινουάρ κατέστρεψε τη ζωή σας. Σας είπε ότι ήταν λιοντάρι, αλλά στην πραγματικότητα κρυβόταν σε μια σκοτεινή φωλιά - και σκοτώθηκε όταν έφυγε πανικόβλητος από τους στρατιώτες μας».

Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός υποσχέθηκε ότι η Χαμάς «δεν θα κυβερνά πλέον τη Γάζα» και ότι η δολοφονία του Γιαχία Σινουάρ ήταν «η αρχή της ημέρας μετά τη Χαμάς», ενώ επέμεινε ότι οι εναπομείναντες ηγέτες της Χαμάς «θα εξοντωθούν». Ο Νετανιάχου δήλωσε ότι «το φως υπερισχύει του σκότους στη Γάζα, τη Βηρυτό και σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή». Είπε ότι η περιοχή έχει τώρα την ευκαιρία να σταματήσει τον «άξονα του κακού» και να δημιουργήσει ένα «μέλλον ειρήνης και ευημερίας».

«Σήμερα ξεκαθαρίσαμε και πάλι τι συμβαίνει σε αυτούς που μας βλάπτουν. Σήμερα δείξαμε και πάλι στον κόσμο τη νίκη του καλού επί του κακού», δήλωσε ο Μπενιαμίν Νετανιάχου.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Marina Summers γράφει ιστορία ως η πρώτη τρανς γυναίκα που θα παρουσιάσει το Miss Universe Philippines

Διεθνή / Η Marina Summers γράφει ιστορία ως η πρώτη τρανς γυναίκα που θα παρουσιάσει το Miss Universe Philippines

Η σταρ του Drag Race θα παρουσιάσει την τελετή στέψης του Miss Universe Philippines στις 2 Μαΐου, επιστρέφοντας στη σκηνή όπου το 2024 είχε γίνει η πρώτη drag queen που εμφανίστηκε στον θεσμό.
THE LIFO TEAM
ΕΠΙΘΕΣΗ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ

Διεθνή / Πυροβολισμοί στην Ουάσινγκτον: Από τα video games στην πολιτική οργή - Τι αποκαλύπτουν οι αναρτήσεις του δράστη

Οι διαδικτυακές αναρτήσεις του 31χρονου Κόουλ Τόμας Άλεν αποκαλύπτουν μια σταδιακή μετάβαση από περιεχόμενο σχετικό με βιντεοπαιχνίδια σε ακραία πολιτικά μηνύματα μίσους για τον Τραμπ και την κυβέρνησή του
THE LIFO TEAM