Ένταση για το βιβλίο του Χάρι: «Ο Κάρολος θα του απαγορεύσει να είναι στη Στέψη αν επιτεθεί στην Καμίλα»

Ένταση για το βιβλίο του Χάρι: «Ο Κάρολος θα του απαγορεύσει να είναι στη Στέψη αν επιτεθεί στην Καμίλα» Facebook Twitter
0

Ο βασιλιάς Κάρολος θα απαγορεύσει στον πρίγκιπα Χάρι να συμμετάσχει στη Στέψη του, αν τα επερχόμενα απομνημονεύματα του δούκα του Σάσεξ επιτίθενται στην Καμίλα.

«Είναι άλλο πράγμα για τον Χάρι να επιτίθεται στον Κάρολο, μπορεί να το πάρει ελαφρά, αλλά αν ο Χάρι τον αναγκάσει να επιλέξει, βάλλοντας εναντίον της Καμίλα στο βιβλίο του, δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα επιλέξει την Καμίλα», δήλωσε πηγή στην Daily Beast, προσθέτοντας ότι ο νέος μονάρχης είναι «απίστευτα προστατευτικός» με την δεύτερη σύζυγό του.

Διαφορετική πηγή είπε ότι ο Χάρι, 38 ετών, και η σύζυγός του, Μέγκαν Μαρκλ, βρίσκονται σε μια προσωρινή λίστα για την τελετή του 2023, «αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να λάβουν την πρόσκληση - ή να αποκλειστούν».

Ο πρίγκιπας Χάρι έγραφε ένα βιβλίο, το οποίο θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή το επόμενο έτος. Αρχικά είχε προγραμματιστεί να εκδοθεί τον Νοέμβριο, αλλά η ημερομηνία μετατέθηκε το καλοκαίρι.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, ο βασιλικός βιογράφος Τομ Μπάουερ δήλωσε στο Page Six ότι ο Κάρολος, 73 ετών, και τα μέλη της οικογένειάς του είναι «εξαιρετικά εκνευρισμένοι» με το βιβλίο, χαρακτηρίζοντάς το «ωρολογιακή βόμβα».

Ο Μπάουερ πιστεύει ότι το βιβλίο θα κυκλοφορήσει «γύρω στο Πάσχα», σημειώνοντας ότι θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα κεφάλαιο για την κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ.

«Απλώς θα υπάρχει περισσότερο υλικό για το πώς τους σνομπάρουν και όλες οι υπόλοιπες ύβρεις κατά της βασιλικής οικογένειας», εξήγησε. «Οπότε νομίζω ότι η καθυστέρηση απλώς θα επιδεινώσει την κατάσταση».

Ο Χάρι βρισκόταν καθ' οδόν και ως εκ τούτου δεν ήταν παρών όταν πέθανε η βασίλισσα Ελισάβετ σε ηλικία 96 ετών στις 8 Σεπτεμβρίου.

Αν και το στέμμα πέρασε αμέσως από την Ελισάβετ στον Κάρολο, η Στέψη δεν θα γίνει πριν τις 6 Μαΐου, ενώ είναι προγραμματισμένη για την ίδια ημέρα με τα τέταρτα γενέθλια του γιου του Χάρι, Άρτσι.

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ, οι οποίοι είναι επίσης γονείς της ενός έτους Λίλιμπετ, παραιτήθηκαν από τα βασιλιά τους καθήκοντα  το 2020 και πλέον ζουν στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνια.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ