Θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης καταγγέλλει ότι έπεσε το διάσημο μοντέλο Έμιλι Ραταϊκόφσκι κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του βίντεο κλιπ για το τραγούδι Blurred Lines το 2013.

 

Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει  η 30χρονη, ο τραγουδιστής Ρόμπιν Θικ τής έπιασε το στήθος, χωρίς τη συναίνεσή της.

 

Η καταγγελία της δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά στην εφημερίδα Sunday Times, και περιλαμβάνονται στο βιβλίο της ''My Body'', στο οποίο, όπως αποκαλύπτει πτυχές της ζωής της που δεν είχαν γίνει γνωστές μέχρι σήμερα.

 

Όπως μεταδίδει το BBC, το διάσημο μοντέλο υποστηρίζει ότι ο τραγουδιστής «επέστρεψε κάποια στιγμή μεθυσμένος στο γύρισμα».

 

«Από το πουθενά, ένιωσα τα ψυχρά, άγνωστα χέρια ενός ξένου να πιάνουν το γυμνό μου στήθος από πίσω. Ενστικτωδώς απομακρύνθηκα, κοιτάζοντας πίσω μου προς τον Ρόμπιν Θικ» γράφει σήμερα η Έμιλι Ραταϊκόφσκι που περιγράφει πως αισθάνθηκε «εξευτελισμό να διατρέχει όλο της το σώμα».

 

«Ένιωσα αίσθημα ντροπής σε όλο μου το σώμα και για πρώτη φορά γυμνή εκείνη τη μέρα. Δεν μίλησα για το συμβάν τότε, γιατί ήθελα απεγνωσμένα να υποβαθμίσω μέσα μου ό,τι έγινε. Δεν αντέδρασα όπως θα έπρεπε. Δεν είχα πραγματική δύναμη, γιατί ήμουν απλώς το γυμνό κορίτσι σε ένα video clip. Δεν ήμουν τίποτα περισσότερο από ένα μανεκέν που είχαν προσλάβει», σχολιάζει η Ραταϊκόφσκι.

 

Η σκηνοθέτης του βίντεο κλιπ, Νταιάν Μαρτέλ θυμάται, σύμφωνα με δηλώσεις της στην βρετανική Times πως πράγματι είχε συμβεί το περιστατικό. «Θυμάμαι τη στιγμή που της έπιασε το στήθος. Στεκόταν πίσω της και βρίσκονται και οι δύο γυρισμένο κεφάλι» είπε. Μάλιστα, η σκηνοθέτης σημείωσε πως ο τραγουδιστής είχε ζητήσει αργότερα συγγνώμη για την απρεπή συμπεριφορά του.

 

Με πληροφορίες από BBC