Εμβόλιο Pfizer: Την Παρασκευή η ανακοίνωση του ΕΜΑ για τη χρήση του σε παιδιά 12-15 ετών

Εμβόλιο Pfizer: Την Παρασκευή η ανακοίνωση του ΕΜΑ για τη χρήση του σε παιδιά 12-15 ετών Facebook Twitter
Πηγή φωτό EPA
0

Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων θα ανακοινώσει την Παρασκευή (28/5), την απόφασή του αναφορικά με τη χορήγηση του εμβολίου των Pfizer/ BioNTech για τον κορωνοϊό σε παιδιά 12-15 ετών.

 

Σε περίπτωση που ο ΕΜΑ δώσει το «πράσινο φως», τότε αυτό θα είναι το πρώτο εμβόλιο για τον κορωνοϊό που θα μπορεί στα παιδιά αυτής της ηλικιακής ομάδας, στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Προς το παρόν το σκεύασμα των Pfizer/ BioNTech έχει εγκριθεί για τα άτομα από 16 ετών και άνω.

 

Την Παρασκευή ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου, κατά τη διάρκεια της οποίας θα ανακοινώσει τα αποτελέσματα της έκτακτης συνεδρίασης της επιτροπής φαρμάκων για ανθρώπινη χρήση, με αντικείμενο τις παιδιατρικές ενδείξεις του εν λόγω εμβολίου.

 

Ο αντίστοιχος αμερικανικός οργανισμός, η FDA, έχει ήδη δώσει το «πράσινο φως» για τη χορήγηση του εμβολίου των Pfizer/ BioNTech σε παιδιά 12-15 ετών.

 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ/ AFP

 

 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέα προπαγάνδα Πούτιν: «Ψεύτικες μητέρες μαχητών» σε στημένη συνάντηση- Ήταν ηθοποιοί και βουλευτές

Διεθνή / Νέα προπαγάνδα Πούτιν: «Ψεύτικες μητέρες μαχητών» σε στημένη συνάντηση- Ήταν ηθοποιοί και βουλευτές

Οι γυναίκες που προσκάλεσε ως «μητέρες Ρώσων στρατιωτών» που πολεμούν στην Ουκρανία αποδείχθηκαν υπάλληλοι υπουργείων, ηθοποιοί, ακόμη και αξιωματούχοι του καθεστώτος Πούτιν
NEWSROOM

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ