Ελεύθερος ο Μπελέρης μετά από 16 μήνες στις αλβανικές φυλακές

Ελεύθερος ο Μπελέρης μετά από 16 μήνες στη φυλακή Facebook Twitter
φωτ.: Eurokinissi
0

Αφέθηκε ελεύθερος από τις αλβανικές Αρχές ο ευρωβουλευτής της ΝΔ και εκλεγμένος δήμαρχος Χειμάρρας, Φρέντη Μπελέρης.

Το δικαστήριο του Φίερι ανακοίνωσε το πρωί της Δευτέρας πως ενέκρινε το αίτημα του Φρέντη Μπελέρη για πρόωρη αποφυλάκιση του με τον περιοριστικό όρο της διατήρησης επικοινωνίας με το αστυνομικό τμήμα της  Χιμάρας.

Η εξέταση του αιτήματος πρόωρης αποφυλάκισης του Φρέντη Μπελέρη από το αρμόδιο δικαστήριο είχε αρχικά προγραμματιστεί για τις 31 Ιουλίου, όμως το δικαστήριο επικαλέστηκε κόλλημα εξαιτίας έλλειψης προσωπικού και ανέβαλε τη δίκη για σήμερα.

Ο Φρεντης Μπελέρης βρίσκεται στη φυλακή κοντά 16 μήνες και η ποινή του ολοκληρώνεται στα μέσα Οκτωβρίου.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΠΟΛΕΜΟΣ ΙΡΑΝ ΗΠΑ

Διεθνή / Ζελένσκι: «Οι ΗΠΑ δεν έχουν χρόνο για την Ουκρανία λόγω Ιράν» - Νεκρό 8χρονο παιδί και 14 τραυματίες στο Τσερκάσι

«Εάν οι ΗΠΑ δεν ασκήσουν πίεση στον Πούτιν και περιοριστούν σε έναν ήπιο διάλογο, τότε εκείνος δεν θα έχει λόγο να φοβάται», δήλωσε ο Ουκρανός πρόεδρος - Συνεχίζονται οι ρωσικές επιδρομές
THE LIFO TEAM
ΙΣΡΑΗΛ ΠΟΛΩΝΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ

Διεθνή / Πολωνία: Βουλευτής της ακροδεξιάς επιδεικνύει ισραηλινή σημαία με σβάστικα στο κοινοβούλιο

«Το Ισραήλ διαπράττει γενοκτονία μπροστά στα μάτια μας... είναι το νέο Τρίτο Ράιχ και η σημαία του θα έπρεπε να μοιάζει ακριβώς έτσι», δήλωσε ο Πολωνός βουλευτής, πριν εμφανίσει τη μεταποιημένη σημαία
THE LIFO TEAM
ΙΣΠΑΝΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΕΔΡΟ ΣΑΝΤΣΕΘ

Διεθνή / Η Ισπανία εγκρίνει σχέδιο για τη νομιμοποίηση περίπου 500.000 μεταναστών χωρίς χαρτιά

Το σχέδιο προβλέπει τη χορήγηση άδειας διαμονής ενός έτους, με δυνατότητα ανανέωσης. Για να είναι κάποιος επιλέξιμος, θα πρέπει να διαμένει ήδη στην Ισπανία για τουλάχιστον πέντε μήνες και να μην έχει ποινικό μητρώο.
THE LIFO TEAM