ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Γυναίκα κέρδισε δύο φορές στο «ξυστό» σε λίγες μέρες – Πλουσιότερη κατά 400.000$

Γυναίκα κέρδισε δύο φορές στο «ξυστό» σε λίγες μέρες – Πλουσιότερη κατά 400.000$ Facebook Twitter
0

Η ρήση «αν έχεις τύχη, διάβαινε» φαίνεται ότι προσωποποιείται στον πρόσωπο Αμερικανίδας, η οποία κέρδισε δύο φορές σε τυχερό παιχνίδι, με λίγες μέρες διαφορά. 

70χρονη από το Ντέλαγουερ αγόρασε δύο ξυστό στα μέσα Οκτωβρίου και μετά μεγάλης χαράς διαπίστωσε πως το ένα εξ αυτών κέρδιζε 100.000 δολάρια. 

Σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση από την εταιρεία των τυχερών παιγνίων, εξαργύρωσε το τυχερό δελτίο στις 20 Οκτωβρίου και αποφάσισε να γιορτάσει τη νίκη αγοράζοντας ακόμη τρία. Η τύχη της αποδείχθηκε βουνό, όμως, καθώς κέρδισε ακόμα 300.000 δολάρια. 

«Δεν το πιστεύαμε» είπε η υπερτυχερή, που ζήτησε να μην δοθούν στη δημοσιότητα τα στοιχεία της, αναφερόμενη στην αντίδραση που είχαν με τη φίλη της όταν συνειδητοποίησαν τι είχε συμβεί.

Φαίνεται ότι σκοπεύει να χρησιμοποιήσει τα κέρδη της για να να εξασφαλίσει τη σύνταξή της. Ακόμα δεν είναι διατεθειμένη να σταματήσει να παίρνει ξυστό, καθώς είναι κάτι που λατρεύει, όπως παραδέχθηκε. 

Οι υπεύθυνοι εκτιμούν πως οι πιθανότητες να κερδίσει κάποιος 100.000 δολάρια είναι μία προς 120.000, ενώ για τις 300.000, μία προς 150.000. Όσον αφορά στη φορολογία των κερδών, είναι ανάλογη με όποιο άλλο εισόδημα. Ωστόσο, το Ντέλαγουερ θεωρείται το καλύτερο μέρος για να κερδίσει κάποιος το λαχείο καθώς δεν υπάρχει ειδικός φόρος, όπως σε άλλες περιοχές. 

Με πληροφορίες από Guardian

Διεθνή
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ