Έφυγε μετά την κατακραυγή από τη Γαλλία ο βασιλιάς της Σαουδικής Αραβίας

Έφυγε μετά την κατακραυγή από τη Γαλλία ο βασιλιάς της Σαουδικής Αραβίας Facebook Twitter
8

Μάζεψε βαλίτσες τελικά ο βασιλιάς της Σαουδικής Αραβίας Σαλμάν μπεν Αμπντελαζίζ αλ Σαούντ ο οποίος εγκατέλειψε πρόωρα την εξοχική κατοικία του στην Κυανή Ακτή μετά την κατακραυγή για την κίνηση των γαλλικών αρχών να κλείσουν ολόκληρη την παραλία προκειμένου ο Αμπντελαζίζ να κάνει με ασφάλεια τα μπάνια του.

Ενώ αρχικά ο Σαουδάραβας βασιλιάς είχε προγραμματίσει παραμονή στην κατοικία από τις 20 Ιουλίου μέχρι τις 20 Αυγούστου επιβιβάστηκε χθες με την πολυπληθή συνοδεία του-μετά από 8 ημέρες διακοπών-σε πτήση από το αεροδρόμιο της Νίκαιας.

Έτσι οι γαλλικές αρχές ανακοίνωσαν ότι η δημόσια πλαζ Μιραντόλ που βρίσκεται δίπλα στην κατοικία και είχε κλείσει για το κοινό για λόγους ασφαλείας προκαλώντας κατακραυγή, θα ανοίξει και πάλι σήμερα.

 
Έφυγε μετά την κατακραυγή από τη Γαλλία ο βασιλιάς της Σαουδικής Αραβίας Facebook Twitter

Για το κλείσιμο της πλαζ είχαν συγκεντρωθεί περίπου 150 χιλιάδες υπογραφές διαμαρτυρίας ενώ από το περιβάλλον του βασιλιά είχε εκφραστεί δυσαρέσκεια για τις αντιδράσεις.

8

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ντόναλντ Τραμπ: «Παράνομη» η ανάπτυξη της Εθνοφρουράς στο Λος Άντζελες, δηλώνει δικαστής

Διεθνή / Ντόναλντ Τραμπ: Δικαστήριο έκρινε παράνομη την ανάπτυξη της Εθνοφρουράς στο Λος Άντζελες

Ο δικαστής στην απόφασή του ανέφερε ότι οι ενέργειες του Τραμπ «ξεπερνούν τα όρια της νομικής του εξουσίας και παραβιάζουν τη Δέκατη Τροπολογία» του Συντάγματος των ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM
Νετανιάχου: «Οι ΗΠΑ είχαν ενημερωθεί για την επίθεση στο Ιράν» – Τι αποκάλυψε για τον σχεδιασμό της επιχείρησης

Διεθνή / Νετανιάχου: «Οι ΗΠΑ είχαν ενημερωθεί για την επίθεση στο Ιράν» – Τι αποκάλυψε για τον σχεδιασμό της επιχείρησης

Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός επιβεβαιώνει ότι η Ουάσινγκτον γνώριζε εκ των προτέρων – Οι συνομιλίες με Τραμπ και το παρασκήνιο της απόφασης για πλήγμα στα πυρηνικά
LIFO NEWSROOM