Δύο ρακούν έκαναν «διάρρηξη» σε τράπεζα στην Καλιφόρνια

Δύο ρακούν έκαναν «διάρρηξη» σε τράπεζα στην Καλιφόρνια Facebook Twitter
0

Δύο ρακούν έκαναν... διάρρηξη σε τράπεζα στην Καλιφόρνια, τρυπώνοντας μέσω των αεραγωγών.

Ένας πελάτης της τράπεζας παρατήρησε τα δύο ζώα, ενώ έκανε ανάληψη από το ΑΤΜ, έξω από το υποκατάστημα. Στην αρχή νόμιζε ότι επρόκειτο για λούτρινα ζώα πάνω σε γραφείο, αλλά μετά είδε πως κινούνταν και ανέφερε το περιστατικό.

Με το κινητό του φωτογράφισε τα ρακούν, να τριγυρνούν στους χώρους της τράπεζας και να ανεβαίνουν σε γραφείο. Για την αντιμετώπιση του περιστατικού κλήθηκε η οργάνωση για τα ζώα SPCA, που κατάφερε- με λίγο κόπο- να βγάλει τα ρακούν από την τράπεζα.

«Δεν είναι κάτι που συμβαίνει κάθε ημέρα να καλείται μια οργάνωση για τα ζώα για διάρρηξη σε τράπεζα. Αλλά από τη στιγμή που οι "ληστές" ήταν μασκοφόροι του ζωικού βασιλείου, ήμασταν οι κατάλληλοι», δήλωσε στο ΑΒC η Μπάφι Μάρτιν Τάρμποξ, διευθύντρια επικοινωνίας της SPCA.

Ο διευθυντής της τράπεζας έβαλε την ομάδα της οργάνωσης στο υποκατάστημα και έπειτα από κυνηγητό περίπου 10 λεπτών, κατάφεραν να βγάλουν έξω τα δύο ρακούν. «Κατά τα φαινόμενα, δεν ήθελαν να φύγουν από την τράπεζα», σχολίασε η Τάρμποξ.

Πώς έγινε όμως η «διάρρηξη»; Από τα λασπωμένα ίχνη που βρέθηκαν σε δέντρο έξω από την τράπεζα, η οργάνωση εκτιμά πως τα δύο ρακούν σκαρφάλωσαν σε αυτό, κατάφεραν να μπουν με κάποιο τρόπο στους αεραγωγούς και τελικά έπεσαν από την οροφή στο πάτωμα, εντός του υποκαταστήματος.

Αν και τελικά έφυγαν με... άδεια χέρια, τα δύο ρακούν προκάλεσαν αναστάτωση στα γραφεία της τράπεζας, αφού σκόρπισαν αρκετά χαρτιά, ενώ έριξαν κάτω έναν υπολογιστή.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΠΑΡ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΚΙΝΗΤΟ ΗΠΑ

Διεθνή / «Ανθίζουν» τα μπαρ και τα εστιατόρια που απαγορεύουν τα κινητά - «Αποσύνδεση για πλήρη σύνδεση»

Στις ΗΠΑ αναδύεται μια νέα τάση: μπαρ και εστιατόρια χωρίς τηλέφωνα, όπου οι πελάτες καλούνται να αφήσουν τις συσκευές τους και να ζήσουν μια εμπειρία πλήρους αποσύνδεσης, επικεντρωμένοι στην παρέα, το φαγητό και τη στιγμή
THE LIFO TEAM
Πέθανε ο Αντριάνο Γκολντσμιντ, ο άνθρωπος που έκανε το τζιν μόδα

Διεθνή / Πέθανε ο Αντριάνο Γκολντσμιντ, ο άνθρωπος που έκανε το τζιν μόδα

Η μόδα έχασε μια από τις μορφές που έδωσαν στο τζιν νέο κύρος, νέα τιμή και νέα θέση στην αγορά. Ο Αντριάνο Γκολντσμιντ δεν συνδέθηκε μόνο με μεγάλα brands, αλλά και με την ίδια τη μετάβαση του denim στη σύγχρονη εποχή.
THE LIFO TEAM
ΙΡΑΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΡΑΜΠ ΗΠΑ ΠΟΛΕΜΟΣ

Διεθνή / Το Ιράν προειδοποιεί για «καταστροφικά» αντίποινα μετά τις άνευ προηγουμένου απειλές του Τραμπ

Η ένταση μεταξύ Ιράν και ΗΠΑ κλιμακώνεται επικίνδυνα, μετά τις απειλές του Αμερικανού προέδρου και τις προειδοποιήσεις της Τεχεράνης για «καταστροφικά» αντίποινα
THE LIFO TEAM