Δύο νεκροί μετά από πυροβολισμούς σε Πανεπιστήμιο του Μίσιγκαν

Δύο νεκροί μετά από πυροβολισμούς σε Πανεπιστήμιο του Μίσιγκαν Facebook Twitter
Twitter/CMLIFE
0

Δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν σήμερα το πρωί στην πανεπιστημιούπολη του Κεντρικού Μίσιγκαν στο βόρειο τμήμα των ΗΠΑ, έγινε γνωστό από τη διεύθυνση του ιδρύματος, που προειδοποίησε για έναν ύποπτο ηλικίας 19 ετών, ο οποίος παραμένει προς το παρόν ασύλληπτος.

«Η πρόσβαση στην πανεπιστημιούπολη έχει αποκλειστεί» επισήμανε το πανεπιστήμιο στον ιστότοπό του.

Το ίδιο το ίδρυμα κάλεσε νωρίτερα όσους βρίσκονται εντός της πανεπιστημιούπολης να αναζητήσουν ασφαλές καταφύγιο εντός του χώρου, καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη η αναζήτηση υπόπτου για «περιστατικό ασφαλείας».

  

Το επεισόδιο σημειώθηκε στο κτίριο Κάμπελ Χολ του ιδρύματος που βρίσκεται στην πόλη Μάουντ Πλέζαντ.

Περίπου 18.000 σπουδαστές φοιτούν στο πανεπιστήμιο αυτό.

«Οι άνθρωποι που έχασαν τη ζωή τους δεν είναι φοιτητές και η αστυνομία πιστεύει ότι πρόκειται για ένα περιστατικό το οποίο οφείλεται σε οικογενειακή διένεξη» διευκρίνισε το Central Michigan University σε ένα δελτίο τύπου.

Ο ύποπτος είναι ένας Αφροαμερικανός ηλικίας 19 ετών, πρόσθεσε το πανεπιστήμιο, τονίζοντας ότι προς το παρόν δεν υπάρχουν άλλοι τραυματίες ή νεκροί.

Τα επεισόδια με πυροβολισμούς είναι σύνηθες φαινόμενο στις ΗΠΑ, όπου τα όπλα που κυκλοφορούν είναι όσα και οι κάτοικοι της χώρας.

Το περιστατικό έχει θορυβήσει ιδιαίτερα την κοινή γνώμη καθώς έρχεται δύο εβδομάδες μετά τη μαζική εκτέλεση σε λύκειο της Φλόριντα, με απολογισμό 17 νεκρούς.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ - AFP

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ