ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΥΡΙΖΑ

Διαβουλεύσεις σήμερα στην British Airways για να μην γίνει απεργία τα Χριστούγεννα

Διαβουλεύσεις σήμερα στην British Airways για να μην γίνει απεργία τα Χριστούγεννα Facebook Twitter
0

Σήμερα θα διεξαχθούν διαβουλεύσεις με σκοπό να αποφευχθεί η απεργία των πληρωμάτων καμπίνας της British Airways τη μέρα των Χριστουγέννων, ανακοίνωσε η ανεξάρτητη υπηρεσία διαμεσολάβησης Acas χθες.

 

Την περασμένη εβδομάδα, η Βρετανικές Αερογραμμές δήλωσαν ότι η ένωση προσωπικού Unite είχε ανακοινώσει ότι ένας από τους πέντε στόλους προσωπικού καμπίνας θα απεργούσε στις 25 και 26 Δεκεμβρίου.

 

Η ένωση δήλωσε την περασμένη εβδομάδα ότι χιλιάδες μελών της είχαν υπερψηφίσει την πρόταση για απεργία λόγω διαφωνίας με την εταιρεία για μισθολογικά θέματα. "Η BA και η Unite δέχθηκαν την πρόσκλησή μας να συμμετάσχουν σε συνομιλίες διαμεσολάβησης σχετικά με τη διαφωνία του πληρώματος καμπίνας, αύριο (Δευτέρα) το πρωί", είπε μια εκπρόσωπος της Acas.

 

Ο γενικός γραμματέας της ένωσης Λεν Μακ Κλάσκι χαιρέτισε τις συνομιλίες. "Η λύση στις ανησυχίες των μελών μου βρίσκεται μόνο μέσω της έκφρασης των αιτημάτων τους στο τραπέζι", είπε σε δήλωσή του, προσθέτοντας ότι η Unite "θα εργαστεί ακατάβλητα για να τους υπερασπιστεί, για να λυθεί η διαφωνία και για να κερδηθεί για αυτούς η δίκαια και σωστή αντιμετώπιση που αξίζουν οι εργαζόμενοι αυτοί".

0

ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ