BTS: Ο Jungkook είναι το νέο πρόσωπο του Calvin Klein- Η πρώτη καμπάνια

Calvin Klein Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
0

Ένα ακόμη μέλος των BTS γίνεται το νέο πρόσωπο ενός brand. Αυτή τη φορά πρόκειται για τον Jungkook, που ενώνει τις δυνάμεις του με τον Calvin Klein

Το 25χρονο μέλος των BTS ανακοινώθηκε ως ο νέος global brand ambassador του Calvin Klein και δόθηκαν στη δημοσιότητα φωτογραφίες και βίντεο από την πρώτη, ασπρόμαυρη καμπάνια, στην οποία ποζάρει με τζιν του brand. 

«Είμαι φαν του Calvin Klein εδώ και πολύ καιρό και είμαι ενθουσιασμένος που είναι ο νέος global ambassador τους», δήλωσε ο Jungkook, χαρακτηρίζοντας ιδιαίτερη αυτή τη συνεργασία. «Μέσω της μουσικής μου επικοινωνώ με τους θαυμαστές μου σε όλο τον κόσμο και βλέπω αυτή τη συνεργασία ως μια ευκαιρία για να συνδεθώ μαζί τους με έναν νέο τρόπο», συμπλήρωσε. 

Ο Jungkook πρόσθεσε ότι είναι «απίστευτα ενθουσιασμένος» γιατί οι θαυμαστές του «θα δουν μία νέα πλευρά μου σε αυτή την πρώτη καμπάνια για το brand». Ο 25χρονος έχει μια «σπάνια ικανότητα» να συνδέεται με διεθνή ακροατήρια, τόσο μέσω της μουσικής του, όσο και με το στιλ του, ανέφερε η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Calvin Klein. 

Μετά το διάλειμμα που ανακοίνωσαν οι BTS τον περασμένο Ιούνιο, τα μέλη της μπάντας εκτός από τη σόλο καριέρα τους έχουν συνδεθεί και με τον κόσμο της μόδας. Πριν από τον Jungkook, ο Jimin έγινε το πρόσωπο του οίκου Dior, ενώ οι Suga, J-Hope και V υπέγραψαν συνεργασίες με τους Valentino, Louis Vuitton και Celine αντίστοιχα. 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στάρμερ για πρίγκιπα Άντριου: «Οι άνθρωποι πρέπει να παρέχουν στοιχεία στους ερευνητές»

Διεθνή / Στάρμερ για πρίγκιπα Άντριου: «Οι άνθρωποι πρέπει να παρέχουν στοιχεία στους ερευνητές»

Ο Άντριου στερήθηκε τους βασιλικούς του τίτλους και τις τιμητικές διακρίσεις τον περασμένο μήνα, καθώς η βασιλική οικογένεια προσπάθησε να αποστασιοποιηθεί από τις επικρίσεις για τη σχέση του με τον Έπσταϊν
LIFO NEWSROOM
Πάπας Λέων και Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος στη Νίκαια για τα 1.700 χρόνια από την Πρώτη Οικουμενική Σύνοδο

Διεθνή / Πάπας Λέων και Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος στη Νίκαια για τα 1.700 χρόνια από την Πρώτη Οικουμενική Σύνοδο

Ο Πάπας θα επισκεφθεί το τέμενος Σουλτάν Αχμέτ και ακολούθως το Φανάρι, όπου θα παρακολουθήσει δοξολογία, θα έχει κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Οικουμενικό Πατριάρχη και θα υπογράψουν κοινή διακήρυξη
LIFO NEWSROOM