Οι BTS κάνουν διάλειμμα: Θα επικεντρωθούν σε σόλο καριέρες

Οι BTS κάνουν διάλειμμα: Θα επικεντρωθούν σε σόλο καριέρες Facebook Twitter
0

Μια παύση στην κοινή τους πορεία προκειμένου να ακολουθήσουν σόλο καριέρα θα κάνουν οι BTS, όπως ανακοίνωσε το ίδιο το συγκρότημα.

Οι σταρ της K-Pop ανακοίνωσαν την απόφασή τους κατά την διάρκεια του «Festa dinner», γιορτάζοντας την ένατη επέτειο των BTS. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, τα μέλη του συγκροτήματος - RM, Jungkook, Jin, Jimin, Suga, J-Hope και V- θυμήθηκαν στιγμές τους και συζήτησαν για το μέλλον.

Ο Jimin είπε ότι το συγκρότημα πέρνα μια «δύσκολη κατάσταση». «Προσπαθούμε να βρούμε την ταυτότητά μας και αυτή είναι μια εξαντλητική και μακρά διαδικασία», εξήγησε.

Από την πλευρά του, ο RM είπε ότι ενώ είχαν πετύχει πολλά ως BTS, κάθε μέλος πρέπει να εξελιχθεί και να ωριμάσει ατομικά.

«Πάντα πίστευα ότι οι BTS ήταν διαφορετικοί από άλλα γκρουπ, αλλά το πρόβλημα με την K-pop και όλο το σύστημα των idol είναι ότι δεν σου δίνουν χρόνο να ωριμάσεις», είπε. «Πρέπει να συνεχίσεις να παράγεις μουσική και να συνεχίσεις να κάνεις κάτι», πρόσθεσε.

Ο τραγουδιστής τόνισε ότι τώρα ήθελε να αφιερώσει χρόνο για να σκεφτεί το μέλλον των BTS ως ομάδα και ως προσωπικότητες.

Τα υπόλοιπα μέλη συμφώνησαν, προσθέτοντας ότι το διάλειμμα ήταν μια δύσκολη απόφαση.

«Δεν μπορούμε να μην σκεφτόμαστε τους θαυμαστές μας ό,τι κι αν γίνει, θέλουμε να είμαστε το είδος των καλλιτεχνών που θυμούνται», είπε ο Jimin.

«Νομίζω ότι αυτός είναι ο λόγος που περνάμε μια δύσκολη κατάσταση αυτή τη στιγμή, προσπαθούμε να βρούμε την ταυτότητά μας και αυτή είναι μια εξαντλητική και μακρά διαδικασία».

Ο V είπε στους θαυμαστές ότι η ομάδα δεν χωρίζεται, προσθέτοντας ότι θα ξαναβρεθούν μαζί «αργότερα και όταν μαζευτούμε ξανά ως ομάδα, η συνεργασία δεν θα είναι όπως καμία άλλη».
 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΣΙ ΤΖΙΝΠΙΝΓΚ ΚΙΝΑ ΗΠΑ

Διεθνή / Η ατζέντα της συνόδου Τραμπ - Σι: Δασμοί, τεχνολογία και Ιράν στο επίκεντρο των διαπραγματεύσεων 

Τον Αμερικανό πρόεδρο συνοδεύουν κορυφαίοι εκπρόσωποι αμερικανικών επιχειρηματικών ομίλων και τεχνολογικών εταιρειών, μεταξύ αυτών ο Έλον Μασκ και ο Τιμ Κουκ της Apple
THE LIFO TEAM
ΙΣΡΑΗΛ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΒΙΑΣΜΟΣ

Διεθνή / «Κανείς δεν γλίτωνε από τις σεξουαλικές επιθέσεις»: Οι καταγγελίες Παλαιστινίων για κακοποίηση από ισραηλινούς δεσμοφύλακες

Το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του γνωστού δημοσιογράφου των ΝΥΤ που καταγράφει μαρτυρίες ανδρών, γυναικών και ανηλίκων που υποστηρίζουν ότι υπέστησαν σεξουαλική κακοποίηση κατά την κράτησή τους μετά την 7η Οκτωβρίου
THE LIFO TEAM
ΚΕΙΤ ΜΙΝΤΛΕΤΟΝ

Διεθνή / Ιταλία: «Ciao Kate» - Το πλήθος αποθέωσε την Κέιτ Μίντλετον στο πρώτο της διεθνές ταξίδι μετά τον καρκίνο

Η Κέιτ Μίντλετον παραμένει ιδιαίτερα δημοφιλής στην Ιταλία, με πολλούς να τη συγκρίνουν με την πριγκίπισσα Νταϊάνα, βλέποντας στοιχεία της στο δημόσιο προφίλ της
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΠΕΚΙΝΟ

Διεθνή / Politico: Γιατί η σύνοδος Τραμπ - Σι έχασε τη δυναμική της

Οι φιλοδοξίες του προέδρου των ΗΠΑ για τη σύνοδο με τον Κινέζο ηγέτη φαίνεται πως περιορίστηκαν σημαντικά, καθώς από την επιδίωξη μιας «μεγάλης συμφωνίας» κατέληξαν σε έκκληση για βοήθεια με στόχο το άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ
THE LIFO TEAM