Brit Awards: Η Τέιλορ Σουίφτ γίνεται η πρώτη γυναίκα που κερδίζει το βραβείο «Global icon»

Brit Awards: Η Τέιλορ Σουίφτ γίνεται η πρώτη γυναίκα που κερδίζει το βραβείο «Global icon» Facebook Twitter
Instagram
0

Η Τέιλορ Σουίφτ  γίνεται η πρώτη γυναίκα καλλιτέχνιδα, που κερδίζει το βραβείο Global Icon στα φετινά μουσικά βραβεία, Brit Awards.

Είναι επίσης η πρώτη μη Βρετανίδα αποδέκτης του βραβείου, το οποίο οι Βρετανοί χαρακτηρίζουν ως την ύψιστη τιμή.

Μόνο τρεις άλλοι καλλιτέχνες έχουν κατακτήσει τον τίτλο του Brit Icon και αυτοί ήταν ο Σερ Έλτον Τζον, ο Ντέιβιντ Μπόουι και ο Ρόμπι Γουίλιαμς.

Η Σουίφτ όμως, δεν θα ανέβει στη σκηνή για να ερμηνεύσει κάποια από τις επιτυχίες της τη βραδιά των βραβείων. Ωστόσο, η τελετή θα πραγματοποιηθεί με κοινό ως μέρος του κυβερνητικού πιλοτικού προγράμματος για ζωντανές εκδηλώσεις.

Περίπου 4.000 άτομα θα παρευρεθούν στην εκδήλωση στο στάδιο O2 του Λονδίνου, στο ένα πέμπτο της χωρητικότητάς του. Περισσότερα από τα μισά εισιτήρια έχουν δοθεί σε εργαζόμενους από την ευρύτερη περιοχή του Λονδίνου.

Την τελετή θα παρουσιάσει για τέταρτη φορά ο Jack Whitehall και το σόου θα ανοίξουν οι Coldplay.

Άλλοι ερμηνευτές που θα εμφανιστούν τη βραδιά των βραβείων είναι οι Dua Lipa, The Weeknd, Olivia Rodgrigo και Headie One.

Η Σουίφτ ενδέχεται να κερδίσει και δεύτερο βραβείο καθώς είναι επίσης υποψήφια για καλύτερη διεθνής σόλο καλλιτέχνης, ένα βραβείο που κέρδισε και το 2015.

Στην κατηγορία αυτή υποψήφιες είναι επίσης, οι Αριάνα Γκράντε, Μπίλι Έιλις, Cardi B και Μάιλι Σάιρους.

Ανακοινώνοντας το βραβείο Global Icon για την Σουίφτ, οι Βρετανοί είπαν ότι η καριέρα της είναι απαράμιλλη και η μουσική και η επιρροή της αντηχεί με εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.

«Χρησιμοποίησε την πλατφόρμα της στο ίντερνετ για να επισημάνει πολλά θέματα παγκοσμίως και πρόσφατα επικροτήθηκε για το έργο της που προωθεί την αποδοχή της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ+».

Η σταρ σημείωσε πρόσφατα το έβδομο νούμερο ένα της στα charts του Ηνωμένου Βασιλείου, με το άλμπουμ της Fearless.

Σύμφωνα με την Επίσημη Εταιρεία Μετρήσεων στο Ηνωμένο Βασίλειο, η Σουίφτ είναι η καλλιτέχνιδα με τις περισσότερες πωλήσεις της χρονιάς στη Βρετανία.

Με πληροφορίες του BBC

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τραμπ κατά Πούτιν: Υπόσχεση για 10 Patriot στην Ουκρανία, εν μέσω επικρίσεων για «ασήμαντη» βοήθεια

Διεθνή / Τραμπ κατά Πούτιν: Υπόσχεση για 10 Patriot στην Ουκρανία, εν μέσω επικρίσεων για «ασήμαντη» βοήθεια

Ο Αμερικανός πρόεδρος δηλώνει απογοητευμένος από τον Ρώσο ηγέτη – Αντιδράσεις στο Κίεβο για τον περιορισμένο αριθμό πυραύλων, ενώ συνεχίζονται οι ρωσικές επιθέσεις
LIFO NEWSROOM
Το κλείσιμο του ματιού που έγινε viral: Ο Μακρόν, η Κέιτ και μια στιγμή στο δείπνο του Καρόλου

Διεθνή / Το κλείσιμο του ματιού που έγινε viral: Ο Μακρόν, η Κέιτ και μια στιγμή στο δείπνο του Καρόλου

Η κάμερα κατέγραψε τον Γάλλο πρόεδρο να σηκώνει το ποτήρι του προς την Κέιτ και να της κλείνει το μάτι, σε μια αυθόρμητη κίνηση που σχολιάστηκε ως «γαλλική γοητεία σε πλήρη εξέλιξη»
LIFO NEWSROOM
Ολυμπιονίκης «ντοπαρισμένη» από το φιλί του συντρόφου της - Το CAS αποδέχθηκε την εξήγηση και την απάλλαξε

Διεθνή / Ολυμπιονίκης «ντοπαρισμένη» από το φιλί του συντρόφου της - Το CAS αποδέχθηκε την εξήγηση και την απάλλαξε

Το Διαιτητικό Δικαστήριο Αθλητισμού δέχθηκε πως η ανίχνευση οσταρίνης προκλήθηκε από επαναλαμβανόμενα φιλιά με τον επίσης Ολυμπιονίκη Race Imboden - Απορρίφθηκε η έφεση της WADA
LIFO NEWSROOM