Βρετανία: Το «τεράστιο σοκ» οικογένειας όταν ο γάτος που νόμιζαν πως είχαν αποτεφρώσει, επέστρεψε σπίτι

Βρετανία: Το «τεράστιο σοκ» οικογένειας όταν επέστρεψε στο σπίτι ο γάτος που νόμιζαν πως είχαν αποτεφρώσει Facebook Twitter
Ο Φράνκι ασφαλής στην αγκαλιά του 7χρονου «αδερφού» του, με τον οποίο μοιράζονται το κρεβάτι - Πηγή φωτογραφίας: BBC
0

Μια οικογένεια στο Γουάρινγκτον του Τσεσάιρ υπέστη «τεράστιο σοκ» διαπιστώνοντας πως ο γάτος τους, τον οποίο θεωρούσαν νεκρό και αποτεφρωμένο, επέστρεψε στο σπίτι... ολοζώντανος! 

Ο Φράνκι, ένας 16χρονος κεραμιδόγατος, εξαφανίστηκε στις 19 Μαΐου. 

Μετά από ημέρες αναζήτησης οικογένειας και φίλων, η διοκτήτρια του Φράνκι είδε σε αυτοκινητόδρομο της περιοχής ένα νεκρό γατί πανομοιότυπο με τον «αγνοούμενο». Το προσωπικό της εταιρείας αυτοκινητοδρόμων το έδωσε στην οικογένεια για να αποτεφρωθεί. 

Βρετανία: Το «τεράστιο σοκ» οικογένειας όταν επέστρεψε στο σπίτι ο γάτος που νόμιζαν πως είχαν αποτεφρώσει Facebook Twitter
Ο Φράνκι, ένας 16χρονος κεραμιδόγατος, εξαφανίστηκε στις 19 Μαΐου - Πηγή φωτογραφίας: BBC

Όταν, όμως, λίγες μέρες μετά, ο Φράνκι επέστρεψε στο σπιτικό του, ο επτάχρονος γιος της οικογένειας, Ρεμί αναφώνησε: «Θαύμα! Νομίζαμε πως ήταν νεκρός!». 


«Επέστρεψε, αδύναμος και πεινασμένος, αλλά ολοζώντανος» λέει η ιδιοκτήτριά του, παραδεχόμενη πως έκλαψαν, αποτέφρωσαν και πήραν στο σπίτι τους τις στάχτες γάτου μιας άλλης οικογένειας. 


Με πληροφορίες από BBC
 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ