Βρετανία: Συνελήφη 18χρονος για την επίθεση στο μετρό του Λονδίνου

Βρετανία: Συνελήφη 18χρονος για την επίθεση στο μετρό του Λονδίνου Facebook Twitter
0

Ένας 18χρονος συνελήφθη στην περιοχή του Ντόβερ από Βρετανούς αστυνομικούς που ερευνούν την υπόθεση της βομβιστικής επίθεσης στον σταθμό Πάρσονς Γκριν του μετρό του Λονδίνου.

 

Η αστυνομία τόνισε ότι η σύλληψη αυτή είναι "σημαντική" και ότι έχει επιτευχθεί πρόοδος στις έρευνες, οι οποίες συνεχίζονται.

 

Ο αναπληρωτής βοηθός Επίτροπος Neil Basu δήλωσε:

Κάναμε μια σημαντική σύλληψη στην έρευνά μας σήμερα το πρωί. Παρόλο που είμαστε ικανοποιημένοι από την πρόοδο που σημειώθηκε, η έρευνα συνεχίζεται και το επίπεδο απειλής παραμένει κρίσιμο.

Το κοινό πρέπει να παραμείνει σε επαγρύπνηση καθώς το προσωπικό, οι αξιωματικοί και οι συνεργάτες μας συνεχίζουν να εργάζονται σε αυτή την περίπλοκη έρευνα. Σήμερα δεν αλλάζουμε τα προστατευτικά μέτρα ασφαλείας μας και τα μέτρα που ελήφθησαν για την διάθεση επιπλέον ένοπλων αξιωματικών παραμένουν σε ισχύ.

Αυτή η σύλληψη θα οδηγήσει σε μεγαλύτερη δραστηριότητα από τους αξιωματικούς μας. Για ισχυρούς λόγους έρευνας, δεν θα δώσουμε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον άνδρα που συνελήφθη σε αυτό το στάδιο.

 

 

Ο 18χρονος άνδρας συνελήφθη από την αστυνομία του Kεντ στην περιοχή του λιμένα του Ντόβερ σήμερα το πρωί,  Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με το άρθρο 41 του νόμου για την τρομοκρατία.

 

Ο συλληφθείς παραμένει υπό κράτηση σε τοπικό αστυνομικό τμήμα. Θα μεταφερθεί στο Λονδίνο όταν κρίνουν οι αρχές.

 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ/ΜΠΕ και Guardian

 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο αεροδρόμιο του Σαν Φρανσίσκο ένα γουρούνι, ένα κουνέλι και πολλοί σκύλοι «ηρεμούν» τους αγχωμένους ταξιδιώτες

Διεθνή / Στο αεροδρόμιο του Σαν Φρανσίσκο ένα γουρούνι, ένα κουνέλι και πολλοί σκύλοι καθησυχάζουν τους αγχωμένους ταξιδιώτες

Το πρόγραμμα, γνωστό ως Wag Brigade, έκανε το ντεμπούτο του το 2013 και το αεροδρόμιο συνεργάστηκε με την Εταιρεία για την Πρόληψη της Κακοποίησης των Ζώων του Σαν Φρανσίσκο
NEWSROOM

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ