Βίντεο: Ομπάμα, Κλίντον, Μπους και Κάρτερ καλούν τους Αμερικανούς να εμβολιαστούν- «Εσύ αποφασίζεις»

Βίντεο: Ομπάμα, Κλίντον, Μπους και Κάρτερ καλούν τους Αμερικανούς να εμβολιαστούν- «Εσύ αποφασίζεις» Facebook Twitter
0

Οι πρώην πρόεδροι των ΗΠΑ Τζίμι Κάρτερ, Μπιλ Κλίντον, Τζορτς Μπους και Μπαράκ Ομπάμα καλούν τους Αμερικανούς να εμβολιαστούν για τον κορωνοϊό.

 

Στο πλαίσιο της καμπάνιας για το εμβόλιο του κορωνοϊού κυκλοφόρησαν δύο νέα σποτ, με τους πρώην προέδρους. Το ένα είναι σε πιο προσωπικό τόνο και οι πρώην πρόεδροι μεταξύ άλλων λένε στην κάμερα τι ανυπομονούν να κάνουν μόλις γίνει η επιστροφή στην κανονικότητα.

 

«Θέλω να επιστρέψω στη δουλειά και να μπορώ να κινούμαι», λέει ο Μπιλ Κλίντον. «Να επισκεφτώ την μητέρα της Μισέλ, να την αγκαλιάσω και να τη δω στα γενέθλιά της», δηλώνει ο Μπαράκ Ομπάμα. «Αυτό για το οποίο πραγματικά ανυπομονώ είναι να πάω στην πρεμιέρα των Texas Ranger σε ένα γεμάτο γήπεδο», λέει από την πλευρά του ο Τζορτζ Μπους.

 

Ο Τζίμι Κάρτερ δεν εμφανίζεται στην κάμερα αλλά ο 96χρονος ακούγεται να λέει ότι εμβολιάστηκε «γιατί θέλουμε να τελειώσει το ταχύτερο δυνατό αυτή η πανδημία». Στο ίδιο βίντεο προβάλλονται φωτογραφίες των πρώην προέδρων και των πρώην Πρώτων Κυριών, από τη στιγμή που έκαναν το εμβόλιο για τον κορωνοϊό.

 Στο
δεύτερο βίντεο, οι Κλίντον, Μπους και Ομπάμα στέκονται ο ένας δίπλα στον άλλον, επισημαίνουν ότι σύντομα το εμβόλιο θα είναι διαθέσιμο σε όλους τους Αμερικανούς, ότι μπορεί να προστατεύσει τους ίδιους και εκείνους που αγαπούν και τους καλούν να εμβολιαστούν. «Είναι το πρώτο βήμα για τον τερματ
ισμό της πανδημίας και για να προχωρήσει η χώρα μας», υπογραμμίζει ο Ομπάμα. Και στα δύο βίντεο, το κεντρικό μήνυμα είναι το «εσύ αποφασίζεις».

 

 

Ο μόνος εν ζωή πρώην πρόεδρος που δεν συμμετέχει στα δύο σποτ είναι ο Ντόναλντ Τραμπ, ενώ το ίδιο ισχύει και για τη σύζυγό του. Σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ, αμφότεροι έκαναν το εμβόλιο για τον κορωνοϊό τον Ιανουάριο, «αθόρυβα», πριν από την αποχώρησή τους από τον Λευκό Οίκο. 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ