Βερολίνο: Άνοιξαν οι οίκοι ανοχής αλλά απαγορεύεται το σεξ

Βερολίνο: Άνοιξαν οι οίκοι ανοχής αλλά απαγορεύεται το σεξ Facebook Twitter
Βερολίνο: Άνοιξαν οι οίκοι ανοχής αλλά απαγορεύεται το σεξ (ruptly)
0

Οι οίκοι ανοχής στο Βερολίνο άνοιξαν μεν, χωρίς να επιτρέπεται το σεξ δε.

Μετά από μήνες που παρέμεναν κλειστοί λόγω του κορωνοϊού, οι οίκοι ανοχής στο Βερολίνο άνοιξαν ξανά αλλά το σεξ εξακολουθεί να είναι εκτός των επιτρεπτών δραστηριοτήτων των πελατών.

Αντ 'αυτού, οι πελάτες που αναζητούν σεξουαλική ικανοποίηση στη γερμανική πρωτεύουσα θα πρέπει να αρκεστούν προς το παρόν, τουλάχιστον, σε ερωτικά μασάζ έως ότου αρθούν οι περιορισμοί, τον Σεπτέμβριο.

Με απλά λόγια, ήδη από τις 8 Αυγούστου επιτρέπονται οι «σεξουαλικές υπηρεσίες», αλλά απαγορεύονται, έως την 1η Σεπτεμβρίου, οι «σεξουαλικές συνευρέσεις».

Ωστόσο, δεν είναι μόνο οι πελάτες που έχουν απογοητευτεί  από τη μερική χαλάρωση των κανονισμών αλλά και οι εργάτες και οι εργάτριες του σεξ. Στον οίκο ανοχής που εργάζεται η Jana, όλα ήταν έτοιμα, αναφέρει το France24. «Προτιμώ την παροχή σεξουαλικής υπηρεσίας, όπως και οι πελάτες μου», δήλωσε στο γαλλικό κανάλι.

Η σεξουαλική εργασία είχε απαγορευτεί στο Βερολίνο από τα μέσα Μαρτίου ως μέρος των προσπαθειών για τον έλεγχο της εξάπλωσης του κορωvoϊού.

Τον Ιούλιο, αρκετές δεκάδες εργάτριες του σεξ με φουσκωτές κούκλες στα χέρια διαμαρτυρήθηκαν έξω από το κοινοβούλιο στο Βερολίνο, καθώς οι συνεχιζόμενοι περιορισμοί, τις εμπόδιζαν να εργαστούν, ωθώντας τις να λειτουργούν παράνομα.

Στη Γερμανία υπάρχουν 40.000 εγγεγραμμένοι εργάτες και εργάτριες του σεξ, με συμβάσεις εργασίας και παροχές κοινωνικής ασφάλισης.

Ο  υπεύθυνος του οίκου ανοχής, Aurel Johannes Marx έχει δει εξαψήφιες απώλειες στα έσοδά, λόγω του κλεισίματος και τώρα πρέπει να επενδύσει ακόμη περισσότερα για να βεβαιωθεί ότι η επιχείρησή του πληροί τις απαιτήσεις του κορωνοϊου.

Πινακίδες που εξηγούν τους κανόνες έχουν τοποθετηθεί στον χώρο υποδοχής, ο οποίος μοιάζει με μια πολυτελή είσοδο ξενοδοχείου με δερμάτινα καθίσματα και μαρμάρινο δάπεδο. Όσοι επισκέπτονται τον οίκο ανοχής πρέπει να συμπληρώσουν μια φόρμα με τα στοιχεία επικοινωνίας τους, τα οποία φυλάσσονται σε σφραγισμένο φάκελο.

Απαιτείται επίσης να φορούν μάσκες, όπως ακριβώς στο σούπερ μάρκετ, σε βενζινάδικο και στο μετρό, και οι περισσότεροι είναι αρκετά ικανοποιημένοι με αυτό. «Αυτό που δεν λειτουργεί τόσο καλά, ωστόσο, είναι ότι πολλοί επισκέπτες έρχονται σε έναν οίκο ανοχής με την προσδοκία ότι θα κάνουν σεξ» δήλωσε.

Οι αυστηροί κανονισμοί υγιεινής θα παραμείνουν σε ισχύ μέχρι και την 1η Σεπτεμβρίου, οπότε θα επιτρέπεται το σεξ κανονικά στους οίκους ανοχής του Βερολίνου και άλλων περιοχών της Γερμανίας.

Με πληροφορίες του France24

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αεροδρόμιο Χίθροου: Ένα παιδί ανάμεσα στα άτομα που δέχτηκαν επίθεση με σπρέι - Τι συνέβη

Διεθνή / Χίθροου: Ένα παιδί ανάμεσα στα άτομα που τραυματίστηκαν εν μέσω επίθεσης με σπρέι - Τι συνέβη

Σύμφωνα με την Μητροπολιτική Αστυνομία τέσσερις άνδρες προσπάθησαν να αρπάξουν τη βαλίτσα μίας γυναίκας μέσα στον ανελκυστήρα χώρου στάθμευσης του αεροδρομίου
LIFO NEWSROOM
Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ: Οι ΗΠΑ δεν θα είναι πλέον «ο ηλίθιος με το μπλοκ επιταγών»

Διεθνή / Τραμπ Τζούνιορ εναντίον Ουκρανίας: Οι ΗΠΑ δεν θα είναι πλέον «ο ηλίθιος με το μπλοκ επιταγών»

Ο μεγαλύτερος γιος του Ντόναλντ Τραμπ εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση Ζελένσκι αλλά και στη στάση της Ευρώπης απέναντι στον πόλεμο, ενώ ανέφερε πως ο πατέρας δεν αποκλείεται να πάψει να στηρίζει την Ουκρανία
LIFO NEWSROOM
ΣΚ - Πώς οι Μαλδίβες έγιναν – απροσδόκητα – ένας προσιτός προορισμός

Διεθνή / Πώς οι Μαλδίβες έγιναν απροσδόκητα ένας προσιτός προορισμός

Κάποτε ήταν προορισμός αποκλειστικά για υπερ - πλούσιους. Σήμερα οι Μαλδίβες προσφέρουν ένα πιο τοπικό και βιώσιμο μοντέλο τουρισμού, που αλλάζει το ποιοι μπορούν να ζήσουν την εμπειρία του «παραδείσου»
LIFO NEWSROOM
ΤΡΑΜΠ ΕΥΡΩΠΗ ΕΚΛΟΓΕΣ POLITICO

Διεθνή / «Ευρώπη πρόσεχε, έρχεται για τις εκλογές σου»: Ανάλυση Politico για το νέο δόγμα Τραμπ - Το ερώτημα που θέτει

«Η ''αποστολή'' του να αναμειχθεί στην ευρωπαϊκή πολιτική θα πρέπει να τρομοκρατήσει Στάρμερ, Μακρόν και Μερτς» σχολιάζει το Politico ενώ αναρωτιέται αν «θα αντιδράσει κάποιος από αυτούς»
LIFO NEWSROOM
Από τη «Λολίτα» στο «Λολίτα εξπρές»: Η σχέση του Έπσταϊν με τον εκδότη του περιβόητου βιβλίου του Ναμπόκοφ

Διεθνή / Από τη «Λολίτα» στο «Λολίτα εξπρές»: Η σχέση του Έπσταϊν με τον εκδότη του περιβόητου βιβλίου του Ναμπόκοφ

Αναζητώντας υλικό για τη βιογραφία του Τζορτζ Γουάιντενφελντ, ο ιστορικός Τόμας Χάρντινγκ ανακάλυψε επιστολές που αντάλλαξαν ο Βρετανός μεγαλοεκδότης, η Γκισλέν Μάξγουελ και ο Έπσταϊν, το ιδιωτικό τζετ του οποίου λεγόταν «Lolita Express».
LIFO NEWSROOM
Η Κίνα προειδοποιεί τα διεθνή ΜΜΕ για τη φωτιά στο Χονγκ Κονγκ: «Μην διαδίδετε συκοφαντίες»

Διεθνή / Η Κίνα προειδοποιεί τα διεθνή ΜΜΕ για τη φωτιά στο Χονγκ Κονγκ: «Μην διαδίδετε συκοφαντίες»

To Γραφείο για την Προστασία της Εθνικής Ασφάλειας κάλεσε έναν αριθμό μη προσδιορισμένων μέσων ενημέρωσης, επικρίνοντας την κάλυψη της πυρκαγιάς που στοίχισε τη ζωή σε τουλάχιστον 159 άτομα στο πολυώροφο συγκρότημα κατοικιών Wang Fuk Court
LIFO NEWSROOM