Βαρκάδα για 4 Ευρωπαίους ηγέτες

Βαρκάδα για 4 Ευρωπαίους ηγέτες Facebook Twitter
1

Μετά από τις πολύωρες και τεταμένες συνομιλίες της "μίνι" συνόδου κορυφής στην οποία μετέχουν οι πρωθυπουργοί Βρετανίας, Ολλανδίας, Σουηδίας και η καγκελάριος Άγκελα Μέρκελ για να λύσουν το θέμα που έχει προκύψει με την υποψηφιότητα του Γιούνκερ για την προεδρία της Κομισιόν, οι τέσσερις ηγέτες απόλαυσαν μια βόλτα με βάρκα.

Η βαρκάδα έλαβε χώρα στην λίμνη Χάρπσουντ, στη θερινή κατοικία του πρωθυπουργού της Σουηδίας Φρέντρικ Ράινφελντ, νοτιοδυτικά της Στοκχόλμης.

Βασικό θέμα της συνόδου είναι η αντίθεση χωρών όπως η Βρετανία, η Ολλανδία και η Σουηδία για την υποψηφιότητα του Ζαν Κλοντ Γιούνκερ για την προεδρία της Κομισιόν, με τον βρετανό πρωθυπουργό Ντέιβιντ Κάμερον να έχει απειλήσει ακόμα και με έξοδο από την ΕΕ αν γίνει πρόεδρος ο πρώην πρωθυπουργός του Βελγίου.

 

 

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Πυροβολούν κατευθείαν εναντίον των διαδηλωτών»: Αυτόπτες μάρτυρες περιγράφουν την αιματηρή καταστολή στο Ιράν

Διεθνή / «Πυροβολούν κατευθείαν εναντίον των διαδηλωτών»: Αυτόπτες μάρτυρες περιγράφουν την αιματηρή καταστολή στο Ιράν

Πολλοί μάρτυρες αναφέρουν σωρούς από πτώματα σε νοσοκομεία ή σε εγκαταστάσεις νεκροτομείων, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις οι οικογένειες έπρεπε να πληρώσουν για να παραλάβουν τους νεκρούς τους
THE LIFO TEAM