Βαρκάδα για 4 Ευρωπαίους ηγέτες

Βαρκάδα για 4 Ευρωπαίους ηγέτες Facebook Twitter
1

Μετά από τις πολύωρες και τεταμένες συνομιλίες της "μίνι" συνόδου κορυφής στην οποία μετέχουν οι πρωθυπουργοί Βρετανίας, Ολλανδίας, Σουηδίας και η καγκελάριος Άγκελα Μέρκελ για να λύσουν το θέμα που έχει προκύψει με την υποψηφιότητα του Γιούνκερ για την προεδρία της Κομισιόν, οι τέσσερις ηγέτες απόλαυσαν μια βόλτα με βάρκα.

Η βαρκάδα έλαβε χώρα στην λίμνη Χάρπσουντ, στη θερινή κατοικία του πρωθυπουργού της Σουηδίας Φρέντρικ Ράινφελντ, νοτιοδυτικά της Στοκχόλμης.

Βασικό θέμα της συνόδου είναι η αντίθεση χωρών όπως η Βρετανία, η Ολλανδία και η Σουηδία για την υποψηφιότητα του Ζαν Κλοντ Γιούνκερ για την προεδρία της Κομισιόν, με τον βρετανό πρωθυπουργό Ντέιβιντ Κάμερον να έχει απειλήσει ακόμα και με έξοδο από την ΕΕ αν γίνει πρόεδρος ο πρώην πρωθυπουργός του Βελγίου.

 

 

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συγγνώμη από το Ισραήλ για το πλήγμα σε καθολική εκκλησία στη Γάζα – Σφοδρή καταδίκη από το Βατικανό

Διεθνή / Συγγνώμη από το Ισραήλ για το πλήγμα σε καθολική εκκλησία στη Γάζα – Σφοδρή καταδίκη από το Βατικανό

«Το Ισραήλ λυπάται βαθύτατα που μια άστοχη βολή χτύπησε την εκκλησία της Αγίας Οικογένειας στη Γάζα. Κάθε αθώα ζωή που χάνεται είναι μια τραγωδία», δήλωσε το γραφείο του Μπενιαμίν Νετανιάχου
LIFO NEWSROOM
«Απαράδεκτο»: Η Γερμανία απορρίπτει το σχέδιο «φουσκωμένου» προϋπολογισμού €1,8 τρισ. της φον ντερ Λάιεν

Διεθνή / «Απαράδεκτο»: Η Γερμανία απορρίπτει το σχέδιο «φουσκωμένου» προϋπολογισμού €1,8 τρισ. της φον ντερ Λάιεν

Το Βερολίνο στέλνει ηχηρό μήνυμα απόρριψης στο σχέδιο της Κομισιόν – Προειδοποιεί για «λάθος σήμα» σε επιχειρήσεις και ζητά εξορθολογισμό δαπανών
LIFO NEWSROOM