Babylon: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της ταινίας- Μπραντ Πιτ και Μαργκο Ρόμπι στη Χρυσή Εποχή του Χόλιγουντ

Babylon: Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της ταινίας- Μπραντ Πιτ kai Μαργκο Ρόμπι στη Χρυσή Εποχή του Χόλιγουντ Facebook Twitter
Φωτ. Paramount Pictures
0

Κυκλοφόρησε το επίσημο τρέιλερ για την ταινία «Babylon», του σκηνοθέτη Damien Chazelle, που φέρνει στην οθόνη το Χόλιγουντ της δεκαετίας του 1920.

Το Babylon είναι «μια ιστορία φιλοδοξίας και εξωφρενικής υπερβολής που εντοπίζει την άνοδο και την πτώση πολλών σε μια εποχή αχαλίνωτης παρακμής» σύμφωνα με την υπόθεση της ταινίας.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν η Μάργκο Ρόμπι ως μια απρόβλεπτη ηθοποιός που αναρριχάται στην βιομηχανία του θεάματος δίπλα στους Μπραντ Πιτ, Ολίβια Γουάιλντ, Τόμπι Μαγκουάιρ κ.λπ.

Το τρέιλερ συστήνει τον κεντρικό χαρακτήρα της Ρόμπι που υπό την επήρεια ναρκωτικών συζητά τα όνειρά της για μια καλύτερη ζωή με τον χαρακτήρα που υποδύεται ο Diego Calva.

«Πάντα ήθελα να γίνω μέρος κάτι μεγαλύτερου», λέει ο Calva. «Μου αρέσει αυτή η απάντηση», απαντά εκείνη. «Είναι γραμμένο στα αστέρια, είμαι αστέρι!».

Στο teaser απεικονίζεται η χλιδή και το έντονο lifestyle της Χολιγουντιανής Χρυσής Εποχής με την Ρόμπι να βγαίνει εκτός ελέγχου όλο και περισσότερο.

Η ταινία θα βγει στους αμερικανικούς κινηματογράφους στις 25 Δεκεμβρίου και τον Ιανουάριο του 2023 στη Βρετανία.

Η ταινία σημαίνει την επιστροφή του σκηνοθέτη Damien Chazelle σε παραγωγές με σετ το Λος Άντζελες,

Υπενθυμίζεται δε, ότι η ταινία του La La Land με τους Ράιαν Γκόσλινγκ και Έμα Στόουν είχε κάνει τεράστια εισπρακτική επιτυχία ενώ είχε κερδίσει 6 Όσκαρ.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δικαστικό «μπλόκο» στα σχέδια Τραμπ για την κατασκευή αίθουσας χορού στον Λευκό Οίκο.

Διεθνή / Δικαστικό «μπλόκο» στα σχέδια Τραμπ για την κατασκευή αίθουσας χορού στον Λευκό Οίκο.

«Ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών είναι ο θεματοφύλακας του Λευκού Οίκου για τις μελλοντικές γενιές των Πρώτων Οικογενειών. Δεν είναι, όμως, ο ιδιοκτήτης του!» έγραψε ο δικαστής στην εισαγωγή της απόφασής του
THE LIFO TEAM
NEW YORK TIMES ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Διεθνή / Οι «New York Times» διακόπτουν τη συνεργασία τους με συντάκτη που χρησιμοποίησε τεχνητή νοημοσύνη για να γράψει κριτική βιβλίου

Ο συντάκτης και συγγραφέας Άλεξ Πρέστον δήλωσε ότι «έκανε ένα σοβαρό λάθος», αφού ένας αναγνώστης εντόπισε ομοιότητες μεταξύ της κριτικής του και μιας κριτικής που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Guardian
THE LIFO TEAM
ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΟΥΙΛΙΑΜ ΣΑΡΛΟΤ ΛΟΥΙΣ

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Είναι αποφασισμένος να προστατεύσει την Σάρλοτ και τον Λούις από το «σύνδρομο του εφεδρικού»

Η στάση αυτή φαίνεται να επηρεάζεται από την εμπειρία του αδελφού του, πρίγκιπα Χάρι, ο οποίος έχει μιλήσει ανοιχτά για αυτή τη θέση, περιγράφοντας τον εαυτό του ως «σκιά» και «plan B»
THE LIFO TEAM