Απρόοπτο με το αεροσκάφος του 'Αντονι Μπλίνκεν- Κρίθηκε μη ασφαλές για πτήση

Βλάβη στο αεροσκάφος του 'Αντονι Μπλίνκεν κατά την αναχώρησή του από το Νταβός Facebook Twitter
Φωτ. : EPA
0

Καθυστέρησε να αποχωρήσει από το Νταβός ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Άντονι Μπλίνκεν, λόγω βλάβης που παρουσιάστηκε στο αεροσκάφος του νωρίτερα σήμερα.

Ο  Άντονι Μπλίνκεν υπενθυμίζεται πως βρισκόταν στο Νταβός για το ετήσιο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ και σήμερα αναμένονταν να επιστρέψει αεροπορικώς στην Ουάσινγκτον. Ο Αμερικανός διπλωμάτης με ελικόπτερο από το Νταβός έφτασε στη Ζυρίχη και ετοιμαζόταν για επιβίβαση στο αεροσκάφος. Tότε ενημερώθηκε και για τη βλάβη.

Συγκεκριμένα το αεροσκάφος κρίθηκε μη ασφαλές για πτήση, λόγω διαρροής οξυγόνου. Πληροφορίες του Bloomberg αναφέρουν ότι το αεροσκάφος ήταν Boeing, ωστόσο δεν υπάρχουν μέχρι στιγμής πληροφορίες για το ποιο αεροσκάφος ήταν ακριβώς. Για την επιστροφή του Άντονι Μπλίνκεν εστάλη ένα άλλο μικρότερο αεροσκάφος στην Ελβετία, ενώ η ομάδα του αλλά και οι δημοσιογράφοι που ταξίδευαν μαζί του αναμένεται να επιστρέψουν στην Ουάσινγκτον με εμπορική πτήση.

Με πληροφορίες από Reuters

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΑΠΑΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ

Διεθνή / Από τον Πάπα Φραγκίσκο στον Ντέιβιντ Λιντς - Οι προσωπικότητες που έφυγαν από τη ζωή το 2025

Από θρησκευτικούς ηγέτες με παγκόσμια επιρροή έως εμβληματικούς δημιουργούς της τέχνης και του κινηματογράφου, το 2025 σημαδεύτηκε από την απώλεια μεγάλων προσωπικοτήτων
THE LIFO TEAM
Eurostar: Επανεκκίνηση δρομολογίων - Εγκλωβισμένοι οι επιβάτες στους συρμούς για τουλάχιστον έξι ώρες

Διεθνή / Eurostar: Επανεκκίνηση δρομολογίων - Εγκλωβισμένοι οι επιβάτες στους συρμούς για τουλάχιστον έξι ώρες

Η Eurostar ανέφερε ότι σκοπεύει να εκτελέσει όλα τα δρομολόγιά της σήμερα, Τετάρτη, προειδοποιώντας ωστόσο πως ενδέχεται να υπάρξουν καθυστερήσεις, ίσως και ακυρώσεις
THE LIFO TEAM