Ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί, κυβερνητικός εταίρος του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, απείλησε την Ελλάδα, μέσω προκλητικών tweet με αφορμή τη συμπλήρωση 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821.

 

Σε διαδοχικές αναρτήσεις του, ο Μπαχτσελί προειδοποίησε ότι για την Τουρκία «δεν έχει κλείσει ακόμη αυτός ο λογαριασμός» και απείλησε την Ελλάδα ότι «θα πληρώσει το τίμημα» όταν έρθει η ώρα.Στα tweet του ο Μπαχτσελί έγραψε ότι η εξέγερση στον Μοριά «ήταν μία από τις πιο αιματηρές και ολέθριες καταστροφές που σημάδεψαν το παρελθόν του τουρκικού έθνους».

 

«Σε αυτή την εξέγερση συντελέστηκε μια πραγματική γενοκτονία, σχεδόν 40.000 μουσουλμάνοι Τούρκοι σκοτώθηκαν. Η ανθρωπότητα ακόμη σιωπά απέναντι σε αυτή τη μαζική δολοφονία», συνέχισε.

 

Παράλληλα ο Μπαχτσελί «συμβούλευσε» τους απόγονους «των δολοφόνων που τρέφονται από το αίμα των μουσουλμάνων Τούρκων» να «μην μας κάνουν να χάσουμε την υπομονή μας» όπως και να εγκαταλείψουν «τις προκλήσεις και τις παρενοχλήσεις αμέσως».

 

«Γιατί δεν έχει έρθει ακόμη η ρεβάνς για την εξέγερση, αυτός ο λογαριασμός δεν έχει κλείσει ακόμη», έγραψε και κατέληξε: «Το αίμα μας είναι ακόμη στο έδαφος εκεί και όταν έρθει η ώρα θα πληρώσουν το τίμημα».

 

 

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr