Άντρας παρίστανε τον αδερφό της Miley Cyrus για να πείσει ανήλικο να του στέλνει γυμνές φωτογραφίες

Άντρας παρίστανε τον αδερφό της Miley Cyrus για να πείσει ανήλικο να του στέλνει γυμνές φωτογραφίες Facebook Twitter
0

Σε σχεδόν έξι χρόνια κάθειρξη σε ομοσπονδιακή φυλακή καταδικάστηκε ο νεαρός άνδρας από το Νιου Χάμσαϊρ ο οποίος προσποιήθηκε ότι ήταν ο αδερφός της Miley Cyrus σε ένα 14χρονο αγόρι προκειμένου να τον πείσει να του στείλει γυμνές φωτογραφίες και βίντεο διαδικτυακά.

Ο 22χρονος Μπράντον Γκρέι, ομολόγησε ότι χρησιμοποιούσε ψευδώνυμο και έκανε όλα όσα του καταλογίζουν. Του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για κατοχή παιδικής πορνογραφίας και διαδικτυακής παρακολούθησης.

Σύμφωνα με τη δικογραφία ο Γκρέι προσποιούνταν ότι ήταν ο Μπράντον Σάιρους, ο οποίος εμφανίστηκε στο Χάνα Μοντάνα και στο The Hunger Games.

Ο Γκρέι είχε γνωρίσει τον έφηβο μέσω διαδικτύου και λάμβανε τις φωτογραφίες του από το 2014 έως το 2016.

Τελικά ο 14χρονος ανακάλυψε ότι αυτός με τον οποίο μιλούσε δεν ήταν ο αδερφός της Μάιλι Σάιρους και προσπάθησε να σταματήσει την επικοινωνία μαζί του. Αντί αυτού έλαβε παρενοχλητικά μηνύματα και emails.

Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ρώμη: Σε εφαρμογή από σήμερα το εισιτήριο εισόδου για τη Φοντάνα ντι Τρέβι

Διεθνή / Ρώμη: Σε εφαρμογή από σήμερα το εισιτήριο εισόδου για τη Φοντάνα ντι Τρέβι

Το νέο μέτρο εκτιμάται πως θα ενισχύσει τα δημοτικά ταμεία έως και κατά 20 εκατ. ευρώ, με τα έσοδα να προορίζονται για τη βελτίωση των υποδομών για τους τουρίστες και των υπηρεσιών που σχετίζονται με τον χώρο
THE LIFO TEAM