ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΚΑΤΑ ΤΡΑΜΠ

Αντιδράσεις για το μπλοκάρισμα της Uber στο Λονδίνο - 500.000 υπογραφές σ' ένα 24ωρο

Αντιδράσεις για το μπλοκάρισμα της Uber στο Λονδίνο - 500.000 υπογραφές σ' ένα 24ωρο Facebook Twitter
0

Αντιδράσεις συναντά η απόφαση της ρυθμιστικής αρχής δημόσιων μεταφορών του Λονδίνου, Transport for London, να μην ανανεώσει την άδεια της Uber στο Λονδίνο, με μία ηλεκτρονική αίτηση - διαμαρτυρία να έχει συγκεντρώσει ήδη 500.000 υπογραφές μέσα σε λιγότερες από 24 ώρες.

Η αίτηση, την οποία οι ενδιαφερόμενοι υπογράφουν διαδικτυακά, καλεί τον δήμαρχο Λονδίνου Σαντίκ Καν, ο οποίος προεδρεύει της TfL, να ανακαλέσει την απόφαση για αφαίρεση της άδειας λειτουργίας της εταιρίας παροχής υπηρεσιών μεταφοράς στη βρετανική πρωτεύουσα.

Η Uber ανακοίνωσε χθες την πρόθεσή της να κινηθεί δικαστικά κατά της απόφασης: «Η Υπηρεσία Μεταφορών του Λονδίνου και ο Δήμαρχος υποχώρησαν στις απαιτήσεις μικρού αριθμού ανθρώπων που θέλουν να περιορίσουν τις επιλογές των καταναλωτών», ανέφερε σε ανακοίνωση η εταιρεία. «Πρόθεσή μας είναι να πολεμήσουμε την απόφαση στη δικαιοσύνη».

Η εταιρία έχει δικαίωμα να εφεσιβάλει την απόφαση και θα μπορεί να κυκλοφορεί τα αυτοκίνητά της μέχρι να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες της έφεσης.

Διεθνή
0

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΚΑΤΑ ΤΡΑΜΠ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σουδάν: Συνεχίζονται πάνω από έναν χρόνο οι βίαιες συγκρούσεις

Διεθνή / «Έπρεπε να μείνουμε κρυμμένοι, χωρίς νερό ή φαγητό και υπό συνεχή απειλή»

Ένα μέλος του προσωπικού των Γιατρών Χωρίς Σύνορα μοιράζεται την πραγματικότητα της ζωής στην El Geneina του Σουδάν, την πραγματικότητα ενός πολίτη που έχει παγιδευτεί στη σκληρή σύγκρουση.
THE LIFO TEAM