Η Disneyland στο Παρίσι, ο μεγαλύτερος πόλος έλξης τουριστών στην Ευρώπη, ανακοίνωσε ότι θα ανοίξει τις πύλες της στις 17 Ιουνίου, καθώς η Γαλλία χαλαρώνει τους περιορισμούς για τον κορωνοϊό.

 

Το θεματικό πάρκο, που απασχολεί 17.000 εργαζομένους, έμεινε κλειστό από τις 13 Μαρτίου έως τις 15 Ιουλίου πέρυσι, ενώ έκλεισε ξανά από τις 30 Οκτωβρίου.

 

Δύο φορές μετατέθηκαν τα πλάνα για το άνοιγμα της Disneyland έως τώρα, λόγω της εξέλιξης της πανδημίας στη Γαλλία. Αρχικά, υπήρχε η προσδοκία ότι θα υποδεχόταν επισκέπτες τον Φεβρουάριο και στη συνέχεια η ημερομηνία ανοίγματος μετατέθηκε για τις 2 Απριλίου, αλλά και αυτό το σχέδιο άλλαξε.

 

«Με ικανοποίηση ανακοινώνουμε ότι η Disneyland Paris θα ανοίξει ξανά στις 17 Ιουνίου», ανέφερε ανακοίνωση του θεματικού πάρκου, στην οποία σημειώνονταν ότι θα ισχύουν «ενισχυμένα υγειονομικά μέτρα και μέτρα ασφαλείας».

 

Όλοι οι επισκέπτες από 6 ετών και πάνω θα πρέπει να φορούν μάσκα. Επίσης, θα είναι περιορισμένος ο αριθμός των επισκεπτών, ενώ απαιτούνται κρατήσεις. Ανάλογα με τις οδηγίες από τις αρχές, κάποιους από τους χώρους της Disneyland ενδεχομένως να παραμείνουν κλειστοί ή να γίνουν τροποποιήσεις σε αυτούς.

 

Με πληροφορίες από AFP

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr