Άννα Σόροκιν: Η «κληρονόμος» που εξαπάτησε τη Νέα Υόρκη θα χορεύει στο φετινό «Dancing With The Stars»

Άννα Σόροκιν: Η «κληρονόμος» που εξαπάτησε τη Νέα Υόρκη θα χορεύει στο φετινό «Dancing With The Stars» Facebook Twitter
Άννα Σόροκιν ή Άννα Ντέλβ/ Φωτ.: Instagram
0

Η Άννα Σόροκιν, η απατεώνισσα που καταδικάστηκε το 2019 για απάτη εις βάρος τραπεζών, ξενοδοχείων και φίλων, αφού δημιούργησε ψευδώς φήμη ως πλούσια Γερμανίδα κληρονόμος με το όνομα Άννα Ντέλβι, βρήκε το νέο της εγχείρημα: το «Dancing With the Stars».

Η Σόροκιν, που περιγράφηκε ως η «διάσημη fashionista με το βραχιόλι αστραγάλου», ανακοινώθηκε την Τετάρτη στην εκπομπή “Good Morning America” μαζί με ονόματα όπως ο πρώην αστέρας του NBA Ντουάιτ Χάουαρντ, η ηθοποιός Τόρι Σπέλινγκ και η Τζεν Τραν, πρωταγωνίστρια της “The Bachelorette,” της οποίας η σεζόν ολοκληρώθηκε πρόσφατα. Η Τραν, η πρώτη Αμερικανίδα ασιατικής καταγωγής “Bachelorette,” ήταν διαγωνιζόμενη στη σεζόν του Τζόι Γκρατζιαντέι στο “The Bachelor,” ο οποίος επίσης θα διαγωνιστεί για το τρόπαιο.

Η τελευταία συμμετοχή της Σόροκιν στην τηλεοπτική πραγματικότητα ήταν όταν τέθηκε σε κατ' οίκον περιορισμό. Αν και αφέθηκε ελεύθερη από τη φυλακή τον Φεβρουάριο του 2021, συνελήφθη αμέσως μετά από τις αρχές μετανάστευσης, οι οποίες ισχυρίστηκαν ότι είχε υπερβεί τη διάρκεια της βίζας της και έπρεπε να επιστρέψει στη Γερμανία. 

Η Υπηρεσία Μετανάστευσης και Τελωνείων (ICE) δεν έχει απαντήσει σε αιτήματα σχολιασμού σχετικά με πιθανές αλλαγές στις συνθήκες περιορισμού της Σόροκιν για να διευκολυνθούν τα γυρίσματα στην περιοχή του Λος Άντζελες. Ο εκπρόσωπος της Σόροκιν, Τζούντα Ένγκελμαϊερ, επιβεβαίωσε ότι μπορεί να ταξιδέψει εντός 112 χιλιομέτρων από τη βάση της και οπουδήποτε στα πέντε δημοτικά διαμερίσματα της Νέας Υόρκης υπό τις προηγούμενες συνθήκες περιορισμού, αλλά δεν σχολίασε πιθανές αλλαγές στους κανόνες αυτούς.

Κατά τη διάρκεια του κατ' οίκον περιορισμού, η Σόροκιν έπρεπε να συμμορφωθεί με την απαγόρευση χρήσης των κοινωνικών δικτύων, ωστόσο ξεκίνησε ένα podcast – το “The Anna Delvey Show” – με καλεσμένους όπως η κωμικός Γουίτνεϊ Κάμινγκς και η δημοσιογράφος Τέιλορ Λορέντς, οι οποίοι επισκέφθηκαν το διαμέρισμά της στη Νέα Υόρκη για τις ηχογραφήσεις.

Το “Dancing With the Stars” είναι η πρώτη κύρια προσπάθεια της Σόροκιν να επιτύχει τον στόχο της να μετατρέψει τη φήμη της σε κάτι θετικό. Θα διαγωνιστεί στην 33η σεζόν, που κάνει πρεμιέρα στις 17 Σεπτεμβρίου στο ABC και το Disney+.

Η Σόροκινθα είναι μαζί με τον Αμερικανό Ολυμπιονίκη Στέφεν Νεντορόσκικ, γνωστό ως “Pommel Horse Guy,” την Ολυμπιονίκη παίκτρια ράγκμπι Ιλόνα Μέιερ και πολλούς άλλους διάσημους διαγωνιζόμενους, όπως οι: Ντάνι Αμεντόλα, Τόρι Σπέλινγκ, Μπρουκς Νάντερ και Έρικ Ρόμπερτς.

Με πληροφορίες από Associated Press

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΑΠΑΣ ΛΕΩΝ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ

Διεθνή / Πάπας Λέων προς Τραμπ: «Αν κάποιος θέλει να μου ασκήσει κριτική, ας το κάνει χρησιμοποιώντας την αλήθεια»

Ο ποντίφικας απάντησε στην τελευταία κριτική που του άσκησε ο Αμερικανός πρόεδρος, ο οποίος τον κατηγόρησε ότι «θέτει σε κίνδυνο πολλούς καθολικούς»
THE LIFO TEAM
ΗΠΑ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΑΠΕΙΛΗ

Διεθνή / Συνελήφθη υπάλληλος της FAA: Έγραφε στον Ντόναλντ Τραμπ «θα σε σκοτώσω»

Ο υπάλληλος της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας των ΗΠΑ φέρεται να αναζητούσε πληροφορίες για απόπειρες δολοφονίας εναντίον του Τραμπ και το ποσοστό του πληθυσμού που επιθυμεί τον θάνατό του
THE LIFO TEAM
ΚΕΙΤ ΜΙΝΤΛΕΤΟΝ MET GALA

Διεθνή / Κέιτ Μίντλετον: Γιατί απέρριψε την πρόσκληση της Άννα Γουίντουρ για το Met Gala 2026

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας φέρεται πως έχει απορρίψει την ευκαιρία να παραβρεθεί στο Met Gala αρκετές φορές τα τελευταία χρόνια, παρά τις επανειλημμένες προσπάθειες της Άννα Γουίντουρ
THE LIFO TEAM