Aνησυχία στους Δημοκρατικούς: Σε απόσταση αναπνοής πλέον Κλίντον και Τραμπ

Aνησυχία στους Δημοκρατικούς: Σε απόσταση αναπνοής πλέον Κλίντον και Τραμπ Facebook Twitter
0

Ο μέσος όρος των δημοσκοπήσεων που πραγματοποιήθηκαν χθες δείχνουν μείωση του ποσοστιαίου προβαδίσματος που είχε η προεδρική υποψήφια των Δημοκρατικών Χίλαρι Κλίντον στο 1,7%, μειωμένο αισθητά από το ξεκάθαρο προβάδισμα που είχε στα τέλη Οκτωβρίου.

 

“Ανησυχώ για το ενδεχόμενο προεδρικής νίκης του Ντόναλντ Τραμπ. Νομίζω είναι καιρός να έχουμε μία γυναίκα πρόεδρο,” δηλώνει χαρακτηριστικά η 83χρονη Νάνσι Νταμπς, συνταξιούχος από το Πίτσμπουργκ, που τονίζει ότι θα ψηφίσει την Κλίντον.

 

Όλοι παραδέχονται σήμερα ότι για τους υποστηρικτές της Κλίντον υπήρξε μία άμεση μετάβαση από τη σιγουριά της προεδρικής νίκης, στο άγχος των τελευταίων ημερών της προεκλογικής εκστρατείας.

 

“Νομίζω ότι όλοι μας γινόμαστε νευρικοί. Το αποτέλεσμα των εκλογών φαίνονταν τόσο σίγουρο, πριν από δύο εβδομάδες,” δηλώνει ο Ρατζναντίνι Πιλάι, καθηγητής στο πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια (University at San Marcos), ο οποίος σχεδιάζει να υποστηρίξει την Κλίντον.

 

Από την άλλη μεριά, μερικές δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι η Χίλαρι Κλίντον ανακτά κάποιες δυνάμεις, μετά την πτώση που είχαν τα ποσοστά της την προηγούμενη εβδομάδα. Σύμφωνα με δημοσκόπηση (Washington Post-ABC News) έχει προβάδισμα δύο μονάδων έναντι του Τραμπ. Η ίδια δημοσκόπηση την έδειχνε να βρίσκεται ελαφρά πίσω από τον προεδρικό υποψήφιο των Ρεπουμπλικάνων την προηγούμενη εβδομάδα.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Στο Ιράν με αποκαλούσαν “αδελφή μου”… και το εννοούσαν»

Newsroom / «Στο Ιράν με αποκαλούσαν “αδελφή μου”… και το εννοούσαν»

Η δημοσιογράφος της ΕΡΤ Κάτια Αντωνιάδη, η πρώτη Ελληνίδα που κατάφερε να μπει στο Ιράν, μιλά στη LiFO για όσα είδε από κοντά, αυτά που τη σημάδεψαν και το κλίμα που επικρατεί τόσο στους δρόμους της Τεχεράνης όσο και στα Στενά του Ορμούζ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΦΑΛΑΙΝΑ ΤΙΜΙ ΒΑΛΤΙΚΗ ΘΑΛΑΣΣΑ

Διεθνή / Ο Τίμι, η φάλαινα που είχε παγιδευτεί στα ρηχά της Βαλτικής, «πιθανότατα να έχει πεθάνει»

«Καθώς το ζώο βρισκόταν σε εξαιρετικά εξασθενημένη κατάσταση και είχε επανειλημμένα επιστρέψει στα ρηχά μετά από προηγούμενες προσπάθειες διάσωσης, είναι πολύ πιθανό να μην βρίσκεται στη ζωή» αναφέρουν ειδικοί
THE LIFO TEAM