Αμμόχωστος: Άνοιξαν το σημείο που οδηγεί στην παραλία των Βαρωσίων

Αμμόχωστος: Άνοιξαν το σημείο που οδηγεί στην παραλία των Βαρωσίων Facebook Twitter
φωτό αρχείου
0

Παρά τις προειδοποιήσεις της ελληνικής κυβέρνησης, η Άγκυρα και η ψευδοκυβέρνηση του ψευδοκράτους άνοιξαν το σημείο διέλευσης μέσω της περίκλειστης πόλης της Αμμοχώστου προς την παραλία των Βαρωσίων.

«Άνοιξε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι της Πέμπτης το σημείο διέλευσης που έστησε το ψευδοκράτος, μέσω της περίκλειστης πόλης της Αμμοχώστου προς την παραλία των Βαρωσίων, στην οποία εισέβαλαν οι Τούρκοι» αναφέρουν χαρακτηριστικά τα Κυπριακά Μέσα.

Αμμόχωστος: Άνοιξαν το σημείο που οδηγεί στην παραλία των Βαρωσίων Facebook Twitter

Σύμφωνα με το sigmalive.com, άνδρες με πολιτικά που βρίσκονταν μπροστά από τη σιδερένια πύλη αφαίρεσαν τα πρόχειρα κιγκλιδώματα και είπαν στον κόσμο, που ήταν εκεί, ότι μπορούσε να περάσει.

Αμμόχωστος: Άνοιξαν το σημείο που οδηγεί στην παραλία των Βαρωσίων Facebook Twitter

Μεταξύ των ανθρώπων που βρίσκονταν έξω από το σημείο εισόδου ήταν και κάποιοι με την τουρκική σημαία ανά χείρας.

«Αποκαθιστούμε το κλειστό Βαρώσι για την ανθρωπότητα, την Κύπρο και τον κόσμο. Περπατούμε όλοι μαζί από το ανοικτό Βαρώσι προς ένα νέο μέλλον» ανακοίνωσε νωρίτερα στο Twitter ο «πρωθυπουργός» του ψευδοκράτους, Ερσίν Τατάρ.

Με τη σειρά του ο Τούρκος Αντιπρόεδρος, Φουάτ Οκτάι, επεσήμανε πως η περίκλειστη περιοχή των Βαρωσίων, που βρίσκεται εντός του παράνομου καθεστώτος και έκλεισε πριν από 46 χρόνια στην εγκατάσταση και κατοίκηση θα ανοίξει, όπως ισχυρίστηκε, «βάσει του δικαίου».

Αμμόχωστος: Άνοιξαν το σημείο που οδηγεί στην παραλία των Βαρωσίων Facebook Twitter

Στην ανάρτηση που έκανε από τον λογαριασμό του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο Οκτάι σημείωσε ότι «Ανοίγουμε το όμορφο Βαρώσι, το οποίο πονούσε την καρδιά μας παραμένοντας αδρανή για αρκετό καιρό, με τρόπο που θα συνάδει στη δικαιοσύνη και το δίκαιο».

Πέτσας για Βαρώσια: Να κάνει πίσω η Τουρκία, αλλιώς το θέμα θα τεθεί στην επόμενη Σύνοδο Κορυφής

Η Τουρκία πρέπει να κάνει πίσω στο θέμα των Βαρωσίων, διαφορετικά το θέμα θα τεθεί στην επόμενη Σύνοδο Κορυφής, τόνισε ο Στέλιος Πέτσας, εκ μέρους της ελληνικής κυβέρνησης.

 
Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΑΣ ΠΑΤΕΛ ΗΠΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ FBI

Διεθνή / «Κίνδυνος για την εθνική ασφάλεια»: Οι Δημοκρατικοί ζητούν να υποβληθεί ο διευθυντής του FBI σε τεστ αλκοόλ

Το αίτημα ακολουθεί δημοσίευμα του Atlantic που αναφέρει, επικαλούμενο αξιωματούχους, ότι η κατανάλωση αλκοόλ του Πατέλ προκαλεί ανησυχία στην κυβέρνηση
THE LIFO TEAM
Ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο καλεί τους Αμερικανούς να μπλοκάρουν νομοσχέδιο για τα απειλούμενα είδη

Διεθνή / Ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο καλεί τους Αμερικανούς να μπλοκάρουν νομοσχέδιο για τα απειλούμενα είδη

Ανήμερα της Earth Day, ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο κάλεσε τους ακολούθους του να πιέσουν τη Βουλή των Αντιπροσώπων να καταψηφίσει το νομοσχέδιο H.R. 1897, υποστηρίζοντας ότι θα αποδυναμώσει τον ιστορικό νόμο προστασίας των απειλούμενων ειδών στις ΗΠΑ.
THE LIFO TEAM