ΦΩΤΙΕΣ ΤΩΡΑ

Αμερικανοί πεζοναύτες «μαρτύρησαν» μυστικά και το πλήρωσαν ακριβά

Αμερικανοί πεζοναύτες «μαρτύρησαν» μυστικά και το πλήρωσαν ακριβά Facebook Twitter
1

Εφτά μέλη των αμερικανικών ειδικών δυνάμεων πλήρωσαν ακριβά τη «συνεισφορά» τους στην ανάπτυξη βιντεοπαιχνιδιού, αποκαλύπτοντας μυστικά από τις στρατιωτικές επιχειρήσεις στην εταιρεία Electronic Arts, η οποία ετοίμαζε, το καλοκαίρι το Medal of Honor: Warfighter.  

Όπως αναφέρει ο ιστότοπος The Register , μόλις ο στρατός έμαθε για τις περιπέτειες των εφτά στρατιωτών της ομάδας SEAL, τους τιμώρησε αφαιρώντας δύο μηνιαίους τους μισθούς και καταθέτοντας επίσημα έγγραφα επίπληξης στα αρχεία τους.

Σημειώνεται ότι ένας από τους παραβάτες, συμμετείχε στον εντοπισμό του Οσάμα μπιν Λάντεν, αν και στο παιχνίδι δεν υπάρχει κάποια αναφορά στο θάνατο του τρομοκράτη.

1

ΦΩΤΙΕΣ ΤΩΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Marketplace για απαχθέντα παιδιά: Η Ρωσία προσφέρει Ουκρανούς ανηλίκους για «υιοθεσία»

Διεθνή / Η Ρωσία προσφέρει Ουκρανούς ανηλίκους για «υιοθεσία», σε ένα φρικώδες «marketplace» για απαχθέντα παιδιά

Ο «κατάλογος» επιτρέπει στους χρήστες να φιλτράρουν τα παιδιά ανά ηλικία, φύλο και εξωτερικά χαρακτηριστικά - Τα παιδιά έχουν ταμπέλες όπως «υπάκουο», «ήρεμο» και «πειθαρχημένο»
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια