Αμερικανίδα αποκάλυψε λεπτομέρειες της σχέσης της με τον Μπόρις Τζόνσον: «Τον αποκαλούσα Μεγαλέξανδρο»

Αμερικανίδα επιχειρηματίας αποκαλύπτει λεπτομέρειες από την 4χρονη σχέση της με τον Μπόρις Τζόνσον Facebook Twitter
EPA
0

Νέες αποκαλύψεις για τη σχέση της με τον Βρετανό πρωθυπουργό, Μπόρις Τζόνσον, φέρνει στο φως, η επιχειρηματίας Τζένιφερ Αρκούρι σε συνέντευξή της.

Η 35χρονη Αμερικανίδα παραδέχεται ότι  διατηρούσαν τέσσερα χρόνια σχέση, από το 2012 ως το 2016 όταν εκείνος ήταν για δεύτερη θητεία δήμαρχος Λονδίνου και παντρεμένος με την πρώην σύζυγό του.

Στη συνέντευξή της στη Sunday Mirror, λέει για πρώτη φορά πώς ερωτεύτηκε τον Μπόρις Τζόνσον. Το ζευγάρι συναντήθηκε όταν εκείνη ζούσε στο Λονδίνο και συνήθιζαν να βρίσκονται στο διαμέρισμά της στο Shoreditch όπου είχε τοποθετήσει και έναν στύλο για να χορεύει.

Είπε ότι συναντιόντουσαν μία φορά την εβδομάδα. «Τον αγαπούσα, τον λάτρεψα» λέει η 35χρονη κάνοντας λόγο για  αμοιβαία «σωματική και πνευματική έλξη».

Μοιραζόταν την κοινή τους αγάπη για τον Σαίξπηρ και τον ονόμασε Μέγα Αλέξανδρο, παρατσούκλι με τον οποίο τον είχε αποθηκεύσει και στο κινητό της, όπως λέει.

Πρόσθεσε ότι ο Τζόνσον αγαπούσε το σώμα και το μυαλό της και «δεν μπόρεσε να κρατήσει τα χέρια του μακριά» από τις αρχές του δεσμού τους.

Μετά το 2016 αποκαλύφθηκε ότι η Αρκούρι είχε προσκληθεί σε ταξίδια, που χρηματοδοτούνταν από φορολογούμενους με επικεφαλής τον τότε δήμαρχο, πυροδοτώντας μια πολιτική καταιγίδα.

Το σκάνδαλο εντάθηκε όταν αποκαλύφθηκε ότι η 35χρονη λάμβανε χιλιάδες λίρες από χρήματα φορολογουμένων σε επιχορηγήσεις. Το μεγαλύτερο μέρος, 100.000 λίρες, ήρθε από κρατική επιχορήγηση το 2019.

Η ίδια λέει ότι είχε προσκληθεί από μόνη της στα εμπορικά ταξίδια ως μέλος του «οικοσυστήματος» τεχνολογικής σκηνής του Λονδίνου.

 «Ήμασταν σε μια στενή σχέση για τέσσερα χρόνια. Τον αγάπησα και με καλό σκοπό. Αλλά ο άνθρωπος που νόμιζα ότι ήξερα δεν υπάρχει πια» λέει σε άλλο σημείο της συνέντευξης.

Η Αρκούρι ισχυρίστηκε ότι είχαν κάνει σεξ στο διαμέρισμά της στο Shoreditch λίγες ώρες πριν ο Τζόνσον παρευρεθεί στα εγκαίνια των Παραολυμπιακών του Λονδίνου το 2012 ενώ υπενθύμισε ότι τον γνώρισε ως φοιτήτρια το 2011 όταν μίλησε σε μία εκδήλωση.

«Μπήκε στο δωμάτιο, όλα τα μαλλιά του ατημέλητα. Τότε είδα την πρώτη πραγματική μαγεία του Μπόρις Τζόνσον. Σε λίγο θα μετέτρεπε ολόκληρο το δωμάτιο σε ένα μάτσο φοιτήτριες, που ουρλιάζουν. Πήγα μπροστά και είπα: Γεια, το όνομά μου είναι η Τζένιφερ, αν δεν με ήξερες, τώρα το μαθαίνεις».

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΙΡΑΝ ΣΤΕΝΑ ΤΟΥ ΟΡΜΟΥΖ

Διεθνή / Ο Τραμπ εξακολουθεί να απορρίπτει την πρόταση του Ιράν και συζητά την παράταση του ναυτικού αποκλεισμού

Αξιωματούχος του Λευκού Οίκου αποκάλυψε ότι ο Τραμπ εξετάζει μέτρα για τη σταθεροποίηση των παγκόσμιων αγορών πετρελαίου, καθώς και τρόπους περιορισμού των επιπτώσεων του ναυτικού αποκλεισμού στους Αμερικανούς καταναλωτές
THE LIFO TEAM
ΝΤΕΙΒΙΝΤ ΚΟΠΕΡΦΙΛΝΤ ΤΖΕΦΡΙ ΕΠΣΤΑΙΝ ΝΤΕΙΒΙΝΤ ΜΠΛΕΙΝ

Διεθνή / Αρχεία του FBI αποκαλύπτουν στενές σχέσεις του Έπσταϊν με τον Ντέιβιντ Κόπερφιλντ και τον Ντέιβιντ Μπλέιν

Οι διάσημοι ταχυδακτυλουργοί Ντέιβιντ Μπλέιν και Ντέιβιντ Κόπερφιλντ είχαν στενές σχέσεις με τον Τζέφρι Έπσταϊν σύμφωνα με αρχεία από το αμερικανικό υπουργείο Δικαιοσύνης
THE LIFO TEAM
Πρώτη φορά ο Πάπας Λέων ΙΔ΄ μίλησε για τους LGBTQ+ Καθολικούς - και έβαλε όριο στις ευλογίες

Διεθνή / Πρώτη φορά ο Πάπας Λέων ΙΔ΄ μίλησε για τους LGBTQ+ Καθολικούς και έβαλε όριο στις ευλογίες

Ο πρώτος Αμερικανός Πάπας δήλωσε ότι η Εκκλησία δεν πρέπει να διχάζεται γύρω από τη σεξουαλικότητα, ξεκαθαρίζοντας όμως ότι δεν σκοπεύει να πάει πέρα από τη γραμμή του Φραγκίσκου για τις άτυπες ευλογίες ομόφυλων ζευγαριών.
THE LIFO TEAM
Ο γκέι Καθολικός σχεδιαστής που ντύνει τον Πάπα

Διεθνή / Ο γκέι Καθολικός σχεδιαστής που ντύνει τον Πάπα

Ο Ιταλός Filippo Sorcinelli δημιουργεί εδώ και πάνω από 20 χρόνια τελετουργικά άμφια για το Βατικανό. Μετά τον Βενέδικτο ΙΣΤ΄ και τον Φραγκίσκο, τα σχέδιά του φορέθηκαν και από τον Πάπα Λέοντα ΙΔ΄, που βρέθηκε στη λίστα της Vogue με τους πιο καλοντυμένους ανθρώπους του 2025.
THE LIFO TEAM