Αλλάζει τα εργασιακά ο νέος υπουργός της Ιταλίας

Αλλάζει τα εργασιακά ο νέος υπουργός της Ιταλίας Facebook Twitter
0

Την τροποποίηση της μεταρρύθμισης του Ματέο Ρέντσι για τα εργασιακά, προανήγγειλε ο νέος υπουργός Εργασίας και επικεφαλής του Κινήματος των Πέντε Αστέρων, Λουίτζι ντι Μάιο.

Η μεταρρύθμιση είχε υιοθετηθεί το 2015 και μεταξύ άλλων, παραχωρούσε στις επιχειρήσεις μεγαλύτερη ευχέρεια επί των απολύσεων.

Παράλληλα, προέβλεπε ευνοϊκά φορολογικά κίνητρα για όσες εταιρείες προσελάμβαναν μόνιμους εργαζόμενους με λιγότερο προστατευτικούς εργασιακούς όρους.

«Ο κόσμος όχι μόνο δεν έχει καμιά εργασιακή ασφάλεια για να παντρευτεί, αλλά δεν έχει ούτε εργασιακή ασφάλεια για να κλείσει κάπου να πάει στις διακοπές του» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ντι Μάιο, σε μήνυμά του στο Facebook.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΡΩΣΙΑ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ

Διεθνή / Ουκρανία: Μαζικές ρωσικές επιθέσεις δύο μέρες πριν από την τέταρτη επέτειο της ρωσικής εισβολής

«Ο εχθρός εξαπέλυσε μια ακόμη μαζική επίθεση με πυραύλους και drones σε οικιστικές περιοχές και σε ζωτικής σημασίας υποδομές στην περιοχή», δηλώνει ο επικεφαλής της στρατιωτικής διοίκησης της περιοχής του Κιέβου
THE LIFO TEAM