Αλλάζει τα εργασιακά ο νέος υπουργός της Ιταλίας

Αλλάζει τα εργασιακά ο νέος υπουργός της Ιταλίας Facebook Twitter
0

Την τροποποίηση της μεταρρύθμισης του Ματέο Ρέντσι για τα εργασιακά, προανήγγειλε ο νέος υπουργός Εργασίας και επικεφαλής του Κινήματος των Πέντε Αστέρων, Λουίτζι ντι Μάιο.

Η μεταρρύθμιση είχε υιοθετηθεί το 2015 και μεταξύ άλλων, παραχωρούσε στις επιχειρήσεις μεγαλύτερη ευχέρεια επί των απολύσεων.

Παράλληλα, προέβλεπε ευνοϊκά φορολογικά κίνητρα για όσες εταιρείες προσελάμβαναν μόνιμους εργαζόμενους με λιγότερο προστατευτικούς εργασιακούς όρους.

«Ο κόσμος όχι μόνο δεν έχει καμιά εργασιακή ασφάλεια για να παντρευτεί, αλλά δεν έχει ούτε εργασιακή ασφάλεια για να κλείσει κάπου να πάει στις διακοπές του» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ντι Μάιο, σε μήνυμά του στο Facebook.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συγκινούν οι γονείς του Μάθιου Πέρι σε επιστολή προς τον γιατρό του: «Γιατί το έκανες; Για μερικές χιλιάδες δολάρια;»

Διεθνή / Συγκινούν οι γονείς του Μάθιου Πέρι σε επιστολή προς τον Δρ. Πλασένσια: «Γιατί το έκανες; Για μερικές χιλιάδες δολάρια;»

Ο Δρ. Πλασένσια είναι από τους βασικούς κατηγορούμενους στην υπόθεση θανάτου του Πέρι - Οι επιστολές του πατέρα, της μητέρας, του πατριού και της μητριάς του
LIFO NEWSROOM