Το αληθινό πρόσωπο του Τζοχάρ Τσαρνάεφ.

Το αληθινό πρόσωπο του Τζοχάρ Τσαρνάεφ. Facebook Twitter
0

Μετά το σάλο που προκάλεσε το εξώφυλλο του περιοδικού Ρόλινγκ Στόουν με τον Τζοχάρ Τσαρνάεφ, το περιοδικό Boston Magazine αποκαλύπτει το αληθινό πρόσωπο του βομβιστή της Βοστόνης. Το περιοδικό δημοσίευσε μια σειρά από ανέκδοτες φωτογραφίες από τη νύχτα της σύλληψης του 19χρονου, στις οποίες απεικονίζεται να βγαίνει λαβωμένος από τη βάρκα, στην πίσω αυλή ενός σπιτιού, όπου είχε προσπαθήσει να βρει καταφύγιο.

 

Το υλικό έδωσε στο περιοδικό ο φωτογράφος της αστυνομίας της Μασαχουσέτης, Σον Μέρφι. Αυτή είναι η απάντηση του Μέρφι στο εξώφυλλο του Ρόλινγκ Στόουν. Ο ίδιος θεωρεί ότι το να προβάλλει κανείς με αυτό τον τρόπο το «πρόσωπο του τρόμου», είναι προσβλητικο για τις οικογένειες των θυμάτων. Σύμφωνα με τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, μετά τη δημοσιοποίηση των εν λόγω φωτογραφιών, ο Μέρφι τέθηκε εκτός υπηρεσίας.

 

Ο Τζοχάρ Τσαρνάεφ, μαζί με τον αδερφό του Τάμερλαν φέρονται να οργάνωσαν και να εκτέλεσαν τη διπλή βομβιστική επίθεση τον περασμένο Απρίλιο στον Μαραθώνιο της Βοστόνης, όπου δεκάδες άνθρωποι σκοτώθηκαν. Ο Τάμερλαν σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια καταδίωξης.

ΠΗΓΗ: Euronews

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΥΠΟΒΟΗΘΟΥΜΕΝΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΣΛΟΒΕΝΙΑ

Διεθνή / Σλοβενία: Το κοινοβούλιο νομιμοποίησε την υποβοηθούμενη αυτοκτονία

Σύμφωνα με τον νέο νόμο, όσοι πάσχουν από ανίατη ασθένεια, έχουν διαύγεια και η κατάσταση της υγείας τους είναι τέτοια που δεν μπορούν πλέον να αντέξουν τους πόνους, έχουν το δικαίωμα να βάλουν τέλος στη ζωή τους
LIFO NEWSROOM
«Είμαστε εμείς οι ίδιοι και η κοινωνία σε δίκη»: Η υπόθεση Πελικό γίνεται θεατρικό έργο

Διεθνή / «Είμαστε εμείς οι ίδιοι και η κοινωνία σε δίκη»: Η υπόθεση Πελικό έγινε θεατρικό έργο

Το έργο έχει την υποστήριξη των δικηγόρων της Πελικό και φεμινιστικών ομάδων - Δημοσιογράφοι και ερευνητές έδωσαν πρόθυμα χιλιάδες σελίδες από τα σημειωματάριά τους για τη δίκη
LIFO NEWSROOM
Βραζιλία: Με ηλεκτρονικό βραχιόλι εντοπισμού ο Μπολσονάρου - Του απαγορεύτηκε η χρήση των social media

Διεθνή / Βραζιλία: Με ηλεκτρονικό βραχιόλι εντοπισμού ο Μπολσονάρου - Του απαγορεύτηκε η χρήση των social

Στον πρώην πρόεδρο της Βραζιλίας επιβλήθηκε και απαγόρευση επικοινωνίας με άλλα πρόσωπα που βρίσκονται υπό έρευνα, μεταξύ των οποίων και ο γιος του, ο οποίος ζει πλέον στις ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM