«Αληθινά κορίτσια»: Γυναίκες με κυτταρίτιδα και ραγάδες ποζάρουν σε μια διαφορετική καμπάνια μαγιό

«Αληθινά κορίτσια»: Γυναίκες με κυτταρίτιδα και ραγάδες ποζάρουν σε μια διαφορετική καμπάνια μαγιό Facebook Twitter
0

Εταιρία με μαγιό από τις Φιλιππίνες κυκλοφόρησε μια διαφημιστική καμπάνια με γυναίκες κάθε σωματότυπου, όλες εντελώς αρετουσάριστες. 

Η Float Swimwear θέλει να βοηθήσει τις γυναίκες να καταλάβουν πως μπορούν να φορέσουν μαγιό ανεξάρτητα από το σώμα που έχει η καθεμιά τους, με την φιλόδοξη καμπάνια να παρουσιάζει μοντέλα σε μονόχρωμο φόντο να φορούν περήφανα τα μπικίνι τους. 

Σε μερικές από τις λήψεις έχει γίνει μέχρι και ζουμ στα σώματα των μοντέλων, προβάλλοντας την αγύμναστη ίσως κοιλιά τους, την κυτταρίτιδα ή τις ραγάδες τους. 


Σε μια προσπάθεια να αναδείξει το body positivity, η συνιδρύτρια του brand, Tracianne Estada ξεκίνησε αποφασισμένη να δημιουργήσει μια καμπάνια όσο γίνεται πιο κοντά στην πραγματικότητα.

«Έχω βαρεθεί με τα σχόλια που κάνουν body shaming, το μόνο που κάνουν είναι να μειώνουν τα κορίτσια. Είναι καιρός να αφήσουμε πίσω όλο το μίσος και την απέχθεια. Ο κόσμος πρέπει να αποδεχθεί πως κάθε σώμα είναι μοναδικό ανεξάρτητα από το σχήμα και το μέγεθος, και απλώς να επιλέξουν να το απολαμβάνουν γι' αυτό που είναι», λέει.

Όπως εξηγεί, μέσα από τις φωτογραφίες θέλουν να αναδείξουν την αληθινή γοητεία αυτών των γυναικών και «να τους δείξουμε πως ήδη είναι όμορφες ακριβώς όπως είναι». 


Η Elora, ένα από τα μοντέλα, χαρακτήρισε την καμπάνια «αναζωογονητική και ασυμβίβαστη», ενώ παραδέχθηκε πως στην αρχή φαντάστηκε ότι θα έκαναν Photoshop στις φωτογραφίες της όπως συνηθίζουν οι εταιρίες.

«Μου παρουσίασαν την ιδέα μιας φωτογράφισης ισχυρών γυναικών με διάφορα σώματα, σαν να ήταν το πιο λογικό πράγμα στον κόσμο. Κάτι τέτοιες ιδέες θα φέρουν την επανάσταση στο πώς μπορεί ο κόσμος να βλέπει πλέον τον εαυτό του στον καθρέφτη και να νιώθει πως αξίζει να είναι το πρόσωπο μιας καμπάνια για μαγιό ή μακιγιάζ», καταλήγει. 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέο πλήγμα στην πυρηνική ασφάλεια: Η Ρωσία αναστέλλει τις επιθεωρήσεις βάσει της Συνθήκης START με τις ΗΠΑ

Διεθνή / Νέο πλήγμα στην πυρηνική ασφάλεια: Η Ρωσία αναστέλλει τις επιθεωρήσεις βάσει της Συνθήκης START με τις ΗΠΑ

«Αποτέλεσμα της επιμονής της Ουάσινγκτον ότι θα επιδιώξει την επανέναρξη των επιθεωρήσεων υπό συνθήκες που δεν λαμβάνουν υπόψη τη σημερινή πραγματικότητα»
THE LIFO TEAM

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ