Αλαμπάμα: Ένας νεκρός από αστυνομικά πυρά έξω από δημοτικό σχολείο

Αλαμπάμα: Ένας νεκρός από αστυνομικά πυρά έξω από δημοτικό σχολείο Facebook Twitter
Φωτ.: gadsdentimes
0

Αστυνομικός πυροβόλησε και σκότωσε ένα άτομο που βρισκόταν έξω από δημοτικό σχολείο στην Αλαμπάμα

Προηγήθηκαν αναφορές ότι κάποιος προσπαθούσε να μπει είτε στο σχολείο, είτε σε οχήματα που βρίσκονταν έξω από το κτίριο, στο οποίο πραγματοποιούνται θερινά προγράμματα του δήμου για παιδιά, δήλωσε ο σερίφης της κομητείας Etowah, Τζόναθαν Χόρτον. 

Ένας αστυνομικός του σχολείου ήρθε αντιμέτωπος με το εν λόγω άτομο, ακολούθησε διαπληκτισμός και ο αστυνομικός κάλεσε ενισχύσεις, περιέγραψε ο Χόρτον. Στο σημείο έφτασαν συνάδελφοί του και το άτομο αυτό έπεσε νεκρό από αστυνομικά πυρά. 

Μέχρι στιγμής οι αρχές δεν έχουν ανακοινώσει την ταυτότητα του νεκρού ή λεπτομέρειες για τον διαπληκτισμό που προηγήθηκε. Ο πρώτος αστυνομικός που ενεπλάκη στο περιστατικό τραυματίστηκε ελαφρά, σύμφωνα με τον σερίφη, αλλά όλα τα παιδιά που βρίσκονταν στο σχολείο είναι ασφαλή. 

Με πληροφορίες από Associated Press
 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γαλλία: Η κυβέρνηση αυξάνει την ασφάλεια σε χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις λόγω «πολύ υψηλού» κινδύνου τρομοκρατίας

Διεθνή / Γαλλία: Η κυβέρνηση αυξάνει την ασφάλεια σε χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις λόγω «πολύ υψηλού» κινδύνου τρομοκρατίας

Τα αυξημένα μέτρα έρχονται λίγες ημέρες μετά την αιφνιδιαστική απόφαση του Παρισιού να ακυρώσει τη μεγάλη συναυλία της Παραμονής Πρωτοχρονιάς στα Ηλύσια Πεδία
LIFO NEWSROOM
«Η Ευρώπη οδεύει προς πολιτισμική εξαφάνιση»: Το νέο δόγμα Τραμπ για την ήπειρο 

Διεθνή / «Η Ευρώπη οδεύει προς πολιτισμική εξαφάνιση»: Το νέο δόγμα Τραμπ για την ήπειρο 

Το κείμενο διατυπώνει ευθεία πολιτική στήριξη σε ακροδεξιά κόμματα της Ευρώπης, υποστηρίζοντας ότι ορισμένες χώρες «κινδυνεύουν να γίνουν κατά πλειονότητα μη ευρωπαϊκές»
LIFO NEWSROOM
Βλαντιμίρ Πούτιν: Η φερόμενη ως κόρη του μιλά για τον πόλεμο στην Ουκρανία - «Λυπάμαι, δεν είμαι υπεύθυνη»

Διεθνή / Βλαντιμίρ Πούτιν: Η φερόμενη ως κόρη του μιλά για τον πόλεμο στην Ουκρανία - «Λυπάμαι, δεν είμαι υπεύθυνη»

Η 22χρονη εντοπίστηκε στο Παρίσι από Ουκρανό δημοσιογράφο, ο οποίος τη ρώτησε πώς αισθάνεται για τις πράξεις του Ρώσου προέδρου, ενώ την κάλεσε να επισκεφτεί το Κίεβο
LIFO NEWSROOM
Ιταλία: Νομοσχέδιο για τη σεξουαλική αγωγή ως «φραγμός» στη «woke ιδεολογία φύλου»

Διεθνή / Ιταλία: Νομοσχέδιο για τη σεξουαλική αγωγή ως «φραγμός» στη «woke ιδεολογία φύλου»

Ο υφυπουργός Παιδείας υπερασπίστηκε το νομοσχέδιο, ενώ κατηγόρησε την Αριστερά ότι θέλει «να φέρνει drag queens και πορνοστάρ στα σχολεία για να μιλούν για σεξουαλική ρευστότητα και παρένθετη μητρότητα»
LIFO NEWSROOM