Ακρωτηρίασε το πόδι του με πριόνι μπροστά στην 5χρονη κόρη του- Συνελήφθη μαζί με την σύζυγό του για κακούργημα

Ακρωτηρίασε το πόδι του με πριόνι μπροστά στην 5χρονη κόρη του- Συνελήφθη μαζί με την σύζυγό του για κακούργημα Facebook Twitter
Φωτ.: Boone County
0

Συνελήφθη, στο Αρκάνσας ένα ζευγάρι αφού ο άνδρας ακρωτηρίασε το πόδι του μπροστά στην 5χρονη κόρη τους.

Το ζευγάρι κατηγορείται για κακούργημα α' βαθμού για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

Σύμφωνα με επίσημα έγγραφα που κατατέθηκαν στο δικαστήριο του Boone County, και επικαλείται το People, ο 48χρονος Shannon Cox συνελήφθη πριν από λίγο καιρό, όταν έκοψε με πριόνι το πόδι του μπροστά στην 5χρονη κόρη του.

Η μητέρα του κοριτσιού, η 30χρονη Sandy Cox έφυγε και την άφησε μόνη σπίτι μαζί του.

Την Τρίτη, 2 Αυγούστου, αστυνομικοί του Boone County απάντησαν σε κλήση για περιστατικό με έναν άνδρα που ακρωτηρίασε το πόδι του.

Όταν έφτασαν στο σπίτι, βρήκαν τον Cox να κείτεται έξω από το σπίτι γυμνός χωρίς πόδι. Μεταφέρθηκε επειγόντως στο νοσοκομείο.

Η σύζυγός του Sandy δεν ήταν στο σπίτι εκείνη τη στιγμή αλλά είπε στην αστυνομία μετά ότι ο σύζυγός της συμπεριφερόταν περίεργα όλη την ημέρα. Επέμεινε ότι δεν την ακούμπησε και ότι η κακοποίηση που δέχτηκε ήταν μόνο λεκτική.

«Η Sandy είπε πως εκείνος έλεγε ότι  ήταν ο Ιησούς και έπρεπε εκείνη να πάει να συναντήσει τον Κύριο. Σύμφωνα με την ίδια, στη συνέχεια εκείνος έγινε πιο βίαιος απέναντί της και έλεγε ότι είναι ο Σατανάς. Είπε στη Sandy ότι θα της έκοβε το κεφάλι και συνέχισε τις λεκτικές απειλές εναντίον της» σύμφωνα με την αστυνομική αναφορά.

Γύρω στις 8:15 μ.μ. η Sandy έφυγε από το σπίτι επειδή φοβήθηκε ότι ο σύζυγός της θα την σκότωνε και πήγε να μείνει σε μία φίλη, αφήνοντας μαζί του, όμως την 5χρονη κόρη τους.

«Όταν ρώτησα την Sandy γιατί δεν πήρε μαζί της την κόρη της, απάντησε ότι φοβήθηκε πως ο Shannon θα σκότωνε εκείνη αλλά δεν ανησυχούσε για την κόρη της» αναφέρεται στα έγγραφα.

Η κόρη τους, κατά την κατάθεσή της, επιβεβαίωσε ότι ήταν παρούσα όταν ο πατέρας της ακρωτηρίασε το πόδι του με πριόνι. Έμοιαζε να είναι ακόμα σε σοκ και συστάθηκε το παιδί να υποβληθεί σε ειδική ψυχολογική υποστήριξη.

Οι Shannon και Sandy Cox αφέθηκαν ελεύθεροι με εγγύηση 10.000 δολαρίων και θα εμφανιστούν στο δικαστήριο στα μέσα Οκτωβρίου, σύμφωνα με τον δίκτυο KRON 4.

Με πληροφορίες του People
 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ