Adele: Το νέο άλμπουμ θα εξηγήσει στον γιο της το διαζύγιο- Πόζαρε για τη βρετανική και την αμερικανική Vogue

Adele: Το νέο άλμπουμ θα εξηγήσει στον γιο της το διαζύγιο- Πόζαρε για τη βρετανική και την αμερικανική Vogue Facebook Twitter
H Adele ποζάρει στον φακό του Steven Meisel για τη βρετανική Vogue
0

Η Adele δηλώνει ότι ηχογράφησε το νέο της άλμπουμ προκειμένου να βοηθήσει τον γιο της- που είναι 9 ετών σήμερα- να καταλάβει γιατί οι γονείς του πήραν διαζύγιο. 

Η 33χρονη σταρ πόζαρε για τα εξώφυλλα της βρετανικής και της αμερικανικής Vogue- κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά- ενώ έδωσε δύο διαφορετικές συνεντεύξεις μιλώντας για τη νέα της δουλειά, το διαζύγιο, αλλά και για τα κιλά που έχασε, μεταξύ άλλων. 

Πριν από λίγες ημέρες η Adele έδωσε μία πρώτη μικρή γεύση από ένα νέο της τραγούδι, το πρώτο έπειτα από έξι χρόνια, με ανάρτηση που έκανε στα social media. Στη βρετανική Vogue δήλωσε ότι ηχογράφησε το μεγαλύτερο μέρος του νέου άλμπουμ για τον γιο της. 

«Ο γιος μου είχε πολλές ερωτήσεις. Πραγματικά καλές και αθώες ερωτήσεις, για τις οποίες απλά δεν έχω μια απάντηση. Όπως “γιατί δεν μπορείτε να ζείτε πλέον μαζί;”», ανέφερε η τραγουδίστρια. 

«Ένιωθα ότι ήθελα να του εξηγήσω, μέσω αυτού του άλμπουμ, όταν θα είναι 20 ή 30 χρονών, ποια είμαι και γιατί επέλεξα εκουσίως να “ξηλώσω” όλη τη ζωή του, στην αναζήτηση της δικής μου ευτυχίας. Τον έκανα πραγματικά δυστυχισμένο κάποιες φορές. Και αυτό είναι μια πραγματική πληγή για μένα που δεν ξέρω αν θα μπορέσω ποτέ να επουλώσω», δήλωσε. 

«Ολόκληρη η ζωή μου κατέρρευσε και δεν είχα καμία προειδοποίηση», είπε και παραδέχθηκε ότι έριξε μία «χειροβομβίδα» στον γάμο της με τον Simon Konecki. 

Αναφερόμενη σε ένα από τα νέα της τραγούδια- που περιγράφει την απόλυτη κατάρρευση μιας σχέσης σύμφωνα με τη Vogue- η Adele δήλωσε ότι προφανώς αφορά πράγματα που συνέβησαν. «Αλλά ήθελα να το βάλω στο άλμπουμ για να δείξω στον Άντζελο πώς περιμένω να συμπεριφερθεί σε μια σχέση, είτε είναι σε γυναίκα, σε άνδρα ή οτιδήποτε», εξήγησε. 

«Απλά δεν ήταν σωστό πλέον για εμένα. Δεν ήθελα να καταλήξω όπως πολλοί άνθρωποι που ξέρω. Δεν ήμουν πραγματικά δυστυχισμένη, αλλά θα γινόμουν αν δεν έβαζα πρώτο τον εαυτό μου. Αλλά δεν συνέβη τίποτα άσχημο», συμπλήρωσε αναφερόμενος στο τέλος του γάμου της. 

«Κανένας από τους δύο μας δεν έκανε κάποιο λάθος, δεν πλήγωσε ο ένας τον άλλον», είπε μιλώντας στην αμερικανική Vogue. «Απλά το θέμα ήταν ότι θέλω ο γιος μου να με δει να αγαπάω πραγματικά και να αγαπιέμαι. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για εμένα», συμπλήρωσε. 

«Αν πετύχω τον λόγο για τον οποίο έφυγα, που ήταν η αναζήτηση της ευτυχίας μου ακόμη κι αν αυτό στεναχώρησε τον Άντζελο, αν μπορέσω να βρω αυτή την ευτυχία και να με δει εκείνος ευτυχισμένη, τότε ίσως να μπορέσω να συγχωρήσω τον εαυτό μου για αυτό», δήλωσε ακόμη. 

Η σταρ μίλησε και για την απώλεια κιλών της, κάτι που αποτέλεσε αντικείμενο συζήτησης έπειτα από φωτογραφίες που δημοσίευσε στο Instagram. 

«Καταλαβαίνω γιατί αυτό είναι ένα σοκ. Καταλαβαίνω γιατί κάποιες γυναίκες πληγώθηκαν. Ως εικόνα, εκπροσωπούσα πολλές γυναίκες, αλλά είμαι ακόμη το ίδιο άτομο», δήλωσε. 

«Οι πιο σκληρές συζητήσεις για το σώμα μου έγιναν από άλλες γυναίκες. Απογοητεύτηκα πολύ με αυτό. Πλήγωσε τα αισθήματά μου», σημείωσε ακόμη. 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΝΕΜΟΔΑΡΜΕΝΑ ΥΨΗ ΜΑΡΓΚΟΤ ΡΟΜΠΙ

Διεθνή / Ανεμοδαρμένα Ύψη: Η σκηνοθέτης μετάνιωσε που δεν έδειξε τις «εξαιρετικά τριχωτές μασχάλες» της Μάργκοτ Ρόμπι

Η Έμεραλντ Φένελ αποκάλυψε ότι γυρίστηκε μια σκηνή με ιστορική ακρίβεια, που τόνιζε την έλλειψη ξυραφιών της Κάθι, αλλά δεν συμπεριλήφθηκε στο τελικό μοντάζ
THE LIFO TEAM
CNN: Ιρανοί χάκερ στοχοποιούν εταιρείες αεροπορίας, πετρελαίου και φυσικού αερίου σε επιχείρηση κατασκοπείας

Διεθνή / CNN: Ιρανοί χάκερ στοχοποιούν εταιρείες αεροπορίας, πετρελαίου και φυσικού αερίου σε επιχείρηση κατασκοπείας

Η παραβίαση τέτοιων εταιρειών θα μπορούσε να δώσει στο Ιράν τη δυνατότητα να παρακολουθεί πτήσεις προς τη Μέση Ανατολή ή να αποκτά εικόνα για τις κινήσεις και τις στρατηγικές των αμερικανικών ενεργειακών εταιρειών
THE LIFO TEAM
Τραμπ: «Η εκδίκησή μας είναι θέμα χρόνου» - Θαυμαστής του Σουλεϊμανί σχεδίαζε να σκοτώσει την κόρη του

Διεθνή / Τραμπ: «Η εκδίκησή μας είναι θέμα χρόνου» - Θαυμαστής του Σουλεϊμανί σχεδίαζε να σκοτώσει την κόρη του

Ο Μοχάμαντ Μπακέρ Σαάντ Νταούντ Αλ-Σαάντι, ο οποίος εκδόθηκε στις ΗΠΑ για σχέδια εναντίον του Ισραήλ και των ΗΠΑ, ορκίστηκε να εκδικηθεί τον Σουλεϊμανί σκοτώνοντας την Ιβάνκα Τραμπ, προειδοποιώντας ότι η Μυστική Υπηρεσία δεν θα την προστατεύσει
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΙΡΑΝ

Διεθνή / Ντόναλντ Τραμπ: «Ο πόλεμος στο Ιράν θα τελειώσει πολύ σύντομα»

Ο Αμερικανός πρόεδρος εμφανίστηκε αισιόδοξος για τον τερματισμό του πολέμου, την ώρα που οι διαπραγματεύσεις μεταξύ ΗΠΑ και Ιράν φαίνεται να καταγράφουν πρόοδο, χωρίς ωστόσο να έχει επιτευχθεί ακόμη οριστική συμφωνία
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΙΡΑΝ

Διεθνή / Politico: Ο Τραμπ αντιμετωπίζει την πρώτη πολιτική του ήττα στο ζήτημα του Ιράν

Οι ψηφοφορίες που πραγματοποιούνται αυτή την εβδομάδα στη Βουλή των Αντιπροσώπων και στη Γερουσία των ΗΠΑ για τον περιορισμό της στρατιωτικής εκστρατείας κατά του Ιράν, αν περάσουν, θα αποτελέσουν μια σημαντική πολιτική ταπείνωση για τον Αμερικανό πρόεδρο
THE LIFO TEAM
ΙΣΡΑΗΛ ΑΚΤΙΒΙΣΤΡΙΑ ΙΤΑΜΑΡ ΜΠΕΝ-ΓΚΒΙΡ

Διεθνή / «Γνώριζα ποιος ήταν και δεν μπορούσα να μείνω σιωπηλή» λέει η ακτιβίστρια που φώναξε στον Μπεν-Γκβιρ

Για την εμπειρία της μιλά η ακτιβίστρια Κατρίονα Γκράχαμ, η οποία φώναξε σύνθημα υπέρ της Παλαιστίνης μπροστά στον Ιταμάρ Μπεν-Γκβιρ, πριν άνδρες ασφαλείας την ακινητοποιήσουν βίαια στο έδαφος
THE LIFO TEAM