Η Aston Martin του «007» στο σφυρί

Η Aston Martin του «007» στο σφυρί Facebook Twitter
0

Στο σφυρί θα βγει το φθινόπωρο η θρυλική Aston Martin DB5, μοντέλο του 1964, που οδηγούσε ο Σον Κόνερι ως «Τζέιμς Μποντ» στις ταινίες «Επιχείρηση Χρυσοδάκτυλος» (1964) και «Επιχείρηση Κεραυνός» (1965). Μέχρι τώρα βρισκόταν στην κατοχή του Αμερικανού ραδιοφωνικού παραγωγού Τζέρι Λι, ο οποίος το είχε αγοράσει το 1969 έναντι 12.000 δολαρίων.

Η δημοπρασία θα γίνει στις 27 Οκτωβρίου, στο Λονδίνο, από τον οίκο RM Auctions. Το διάσημο αμάξι θα δημοπρατηθεί μαζί με όλα τα εντυπωσιακά γκάτζετ που το συνόδευαν στην ταινία και αναμένεται να πωληθεί έναντι 5 εκατ. δολαρίων.

ΜΚ

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΙΡΑΝ ΟΜΙΛΙΑ

Διεθνή / Τραμπ για τον πόλεμο με το Ιράν: «Είναι μια βραχυπρόθεσμη εκδρομή, ο κόσμος μας σέβεται περισσότερο από ποτέ»

«Δεν θα υποχωρήσουμε μέχρι ο εχθρός να ηττηθεί ολοκληρωτικά και αποφασιστικά», είπε ο Αμερικανός πρόεδρος κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο συνέδριο των Ρεπουμπλικανών στη Φλόριντα
THE LIFO TEAM
ΙΣΡΑΗΛ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΠΟΛΕΜΟΣ

Διεθνή / Μέση Ανατολή: «Έχουμε εκπλήξεις, θα αυξηθούν η συχνότητα και το εύρος των εκτοξεύσεων», λέει το Ιράν

Οι τελευταίες εξελίξεις στη Μέση Ανατολή - Το Ισραήλ βομβάρδισε αρχηγείο των Φρουρών της Επανάστασης και το Ιράν κλιμακώνει - Αναφορές για χτύπημα στη Βαγδάτη
THE LIFO TEAM