4ωρη κατάπαυση πυρός ανακοίνωσε το Ισραήλ

4ωρη κατάπαυση πυρός ανακοίνωσε το Ισραήλ Facebook Twitter
0

Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε τετράωρη κατάπαυση του πυρός για ανθρωπιστικούς λόγους σε ορισμένες περιοχές της Λωρίδας της Γάζας.

Η ανακοίνωση αναφέρει ότι η κατάπαυση του πυρός θα τεθεί σε ισχύ στις 3:00 μ.μ. την Τετάρτη και πως θα περιορίζεται σε ορισμένες περιοχές της πυκνοκατοικημένης παράκτιας λωρίδας, χωρίς να επεκταθεί σε όλη την περιοχή.

Από την πλευρά της Χαμάς στη Γάζα δεν έχει υπάρξει ακόμη κάποια ανακοίνωση ή αντίδραση.

 

Η μονομερής εκεχειρία ανακοινώθηκε λίγες ώρες μετά το δριμύ κατηγορώ του ΟΗΕ για τον πρωινό πολύνεκρο βομβαρδισμό σχολείου-καταφυγίου του Οργανισμού στη Γάζα.

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συγκινούν οι γονείς του Μάθιου Πέρι σε επιστολή προς τον γιατρό του: «Γιατί το έκανες; Για μερικές χιλιάδες δολάρια;»

Διεθνή / Συγκινούν οι γονείς του Μάθιου Πέρι σε επιστολή προς τον Δρ. Πλασένσια: «Γιατί το έκανες; Για μερικές χιλιάδες δολάρια;»

Ο Δρ. Πλασένσια είναι από τους βασικούς κατηγορούμενους στην υπόθεση θανάτου του Πέρι - Οι επιστολές του πατέρα, της μητέρας, του πατριού και της μητριάς του
LIFO NEWSROOM