ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΙΡΑΝ

Τουλάχιστον 20 νεκροί στη Νιγηρία

Τουλάχιστον 20 νεκροί στη Νιγηρία Facebook Twitter
0

Τουλάχιστον 20 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από δύο εκρήξεις που σημειώθηκαν το πρωί σε σταθμό λεωφορείων στα περίχωρα της πρωτεύουσας της Νιγηρίας, Αμπούζα.

Εικονολήπτης του Ρόιτερς είδε 20 πτώματα στο σταθμό ενώ αυτόπτης μάρτυρας είπε ότι ήδη είχαν απομακρυνθεί άλλα 15.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει ανάληψη της ευθύνης, οι υποψίες όμως στρέφονται προς την ένοπλη ισλαμιστική οργάνωση Μπόκο Χαράμ που διεξάγουν εκστρατεία βίας στα βορειοανατολικά της χώρας.

Από τις επιθέσεις της οργάνωσης έχουν χάσει τη ζωή τους ως τώρα τουλάχιστον 1.500 πολίτες.

0

ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΙΡΑΝ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΤΟΥΜΠΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΡΤΥΡΙΑ

Διεθνή / Τι γίνεται με τους Έλληνες στη Μέση Ανατολή: Πού είναι εγκλωβισμένοι - Μαρτυρίες από Ντουμπάι και Μπαχρέιν

Έκκληση για βοήθεια από τους Έλληνες στη Μέση Ανατολή, πώς είναι η κατάσταση σε μεγάλες πόλεις - «Ξυπνάμε από τις εκρήξεις, έχουμε μόνο τα ρούχα που φοράμε»
THE LIFO TEAM