O Γερμανός πρόεδρος θα επισκεφθεί την Αθήνα

O Γερμανός πρόεδρος θα επισκεφθεί την Αθήνα Facebook Twitter
0

Επίσημη επίσκεψη στην Αθήνα θα πραγματοποιήσει ο ομοσπονδιακός Πρόεδρος της Γερμανίας Γιοάχιμ Γκάουκ, από 5 ως 7 Μαρτίου. Σύμφωνα με τα Νέα, ο κ. Γκάουκ θα τιμήσει μαζί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια τα θύματα του Β΄Παγκοσμίου Πολέμου.

Η τελευταία επίσημη επίσκεψη γερμανού Προέδρου στην Αθήνα, ήταν αυτή του Γιοχάνες Ράου το 2006. Την ίδια χρονιά είχε πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στο Βερολίνο ο κ. Παπούλιας, ο οποίος τον Ιανουάριο του 2013 είχε επίσης επισκεφθεί την γερμανική πρωτεύουσα, προσκεκλημένος του κ. Γκάουκ, προκειμένου να ξεναγηθεί σε έκθεση με θέμα την Αρχαία Ολυμπία και τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ ΙΣΡΑΗΛ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ NEW YORK TIMES

Διεθνή / New York Times: Το Πεντάγωνο βλέπει αυξανόμενη απειλή κατασκοπείας από το Ισραήλ

Το υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ έχει αυξήσει την αξιολόγηση απειλής αντικατασκοπείας στο υψηλότερο επίπεδό της και εκτιμάται ότι το Ισραήλ έχει παρακολουθήσει τις αμερικανικές διαπραγματεύσεις με το Ιράν
THE LIFO TEAM