Το 40% των Γερμανών ζητά από τη Μέρκελ να παραιτηθεί

Το 40% των Γερμανών ζητά από τη Μέρκελ να παραιτηθεί Facebook Twitter
1

Tην παραίτηση της καγκελαρίου Μέρκελ ζητά πλέον το 40% των Γερμανών, λόγω των χειρισμών της στην προσφυγική κρίση, σύμφωνα με έρευνα του Insa για το περιοδικό Focus. Πάντως το 45,2% θεωρεί ότι δεν υπάρχει λόγος παραίτησης της Μέρκελ εξαιτίας της πολιτικής της στο θέμα.

Εν τω μεταξύ, ο γνωστός στη Γερμανία ψυχίατρος Χόακιν Μάαζ, αναφέρει ότι η καγκελάριος βρίσκεται υπό ψυχολογική κατάρρευση εξαιτίας του προσφυγικού ζητήματος.

Σύμφωνα με τον ψυχίατρο που ανέλυσε την συμπεριφορά και της κινήσεις της καγκελαρίου, πρόκειται για μία νάρκισσο με νευρικό κλονισμό που επειδή έχει δεχτεί σφοδρή κριτική για τους χειρισμούς της, δείχνει αποφασισμένη να μην παραδεχθεί πως κάνει λάθος κινήσεις. «Προσωπικότητες όπως της Γερμανίδας καγκελαρίου ''τρέφονται'' από την επιτυχία και τους επαίνους και δυσκολεύονται πολύ να δεχθούν την όποια αρνητική κριτική», εξηγεί ο Μάαζ. «Οι συνεχείς έπαινοι σε παγκόσμιο επίπεδο αύξησαν τον ναρκισσισμό της με αποτέλεσμα να έχει μια «τεχνητά διογκωμένη εικόνα για τον εαυτό της», σημειώνει ο ψυχίατρος.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέα αποτυχία για το Starship της SpaceX: Διαλύθηκε πάνω από τον Ινδικό ωκεανό

Διεθνή / Νέα αποτυχία για το Starship της SpaceX: Διαλύθηκε πάνω από τον Ινδικό ωκεανό

Παρά την πρόοδο σε σχέση με προηγούμενες δοκιμές, η αποστολή δεν κατάφερε να εκπληρώσει τους στόχους της - Ο Έλον Μασκ υποσχέθηκε ταχύτερο ρυθμό εκτοξεύσεων, παρά τα προβλήματα που εξακολουθούν να ταλανίζουν το φιλόδοξο πρόγραμμα για αποίκηση του Άρη.
LIFO NEWSROOM
Πώς μεταφράζεται η ρήση Ερντογάν «δεν θα είμαι ξανά πρόεδρος» - Οι φόβοι στην Τουρκία

Ανάλυση / Πώς μεταφράζεται η ρήση Ερντογάν «δεν θα είμαι ξανά υποψήφιος πρόεδρος» - Οι φόβοι στην Τουρκία

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δηλώνει πως δεν θα είναι ξανά υποψήφιος για την προεδρία της Τουρκίας, ενώ φουντώνουν τα σενάρια για συνταγματική αλλαγή που θα του επιτρέψει νέα θητεία - Το ιστορικό των δηλώσεών του και οι πολιτικές εξελίξεις
ΠΕΤΡΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ

σχόλια

1 σχόλια